Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilk22

POSZUKIWANE/Poszukiwana...

Polecane posty

Gość wilk22

Szukam znajomych bratniej mrocznej duszy cokolwiel lub raczej kogokolwiek kto sie interesuja taka jak ja moda muzyka sztuka ...innymi slowy ciemna strona zycia...przy swietle ksiezyca...wspolnych znajomych z kim mozna pogadac popisac skoczyc na piwo itp...jest taki ktos????czekam...

A jaki musi byc wiek twojej wybranki( nie mówię tu o sobie jeszcze jestem za młoda)

Gość wilk22
Mysle ze wiek tu ma niewielkie znaczenie....ja mam te 22 lata wiec ...mlodsze i starsze chetnie poznam...

Gość wilk22
No to sie okarze czy daleko...malopolska/nowy targ

Gość Miś uszatek
BRATNIA MROCZNA DUSZA - brzmi ciekawie, tajemniczo, ale nie bardzo rozumiem jakich ludzi szukasz.

Gość wilk22
Tutaj w moich okolicach ciezko znalezc kogos kto interesuje sie muzyka typu gotyk i ciezki metal a moze i sa a sie z tym stylem ukrywaja.male okolice to wszyscy wytykaja cie palcami jak bys byl inny czy chory jaki...a o koncerty tez tu trudno by mozna bylo znalezc kogos tego pokroju wiec prubuje tutaj...

Ja też tak mam że mnie wyzywają np. jak zauważyła mnie koleżanka to się mnie spytała czy ja nie jestem satanistką( głupie stereotypy). Ludzie gapią się na mnie jak nadziwactwo, ale ja się tym nie przejmuję, dla mnie lepiej wyglądac jak pani mroku niż różowa laleczka, której pół tyłka wystaję ze spodenek. Najbardziej czepiają mnie się pokemony ale cóż się można innego spodziewac o bardzo ograniczonych ludziach. Ja po prostu jestem sobą i nie będę tego zmieniac dla czyjegoś widzi mi się

Moja kumpela ma kolczyk w ustach w brwiach i w nosie, a mój kolega wpiął sobie agrafkę w wargę bo mu się nudziło

Gość wilk22
nie nie spie....czowam...

Gość wilk22
widocznie malo jest teraz tych co poszukuje....:(