Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_zrobic

ostatnio przytyłam, co chwile coś jem, cor zrobić?? czekam na rady/

Polecane posty

Gość co_zrobic

we wakacje przytyło mi się jakieś 5 kg, stosowałam w tydzień temu dietę 3 dniową, wytrzymałam. ale teraz co chwilę coś jem, to kanapke, to ciastko, to jakiś owoc, w ogóle nie czuję się najedzona, cały czas bym coś jadła co mam zrobić?? nie chcę przytyć! jak się zmobilizować. codziennie trochę ćwiczę, ale nie ma tego efektów;/ cały czas myślę o jedzeniu;/

Gość hmm a ile schudlas
na tej 3 dniowej?

Gość co_zrobic
2 kg, ale teraz jak się ważyłam to dobrałam 1 kg ale cały czas bym coś jadła, nie mogę się uczyć, bo myślę o jedzeniu;/ nigdy mi się nie zdarzyło przytyć tyle, zawsze było wachanie ok 2 kg, a teraz 5;/

Gość hmm a ile schudlas
pij duzow wody i herbatek ziolowych moszesz tez jesc ogorki zielone i arbuza (maja b. malo kcal) i zajmij sie czyms by nie myslec o jedzeniu

Gość hmm a ile schudlas
mozesz *

Gość co_zrobic
pije herbaty, sporo dzis juz 3, a przez prawie caly dzien bylam w szkole.

Gość
wiem co czujesz:(Tez tak mam.A slodycze to wpieprzam na okraglo:Ono isa efekty:O

Gość lololo
ja tez tak mam,,,ale ja przytylam ponad 10 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie moge schudnac,,,,bvylam tydzien na diecie 500 kcal i nic!!!! to jest dopiero tragedia!

Gość przestań myślec o dietach
no i macie wszystko przed drastyczne diety, najpierw sie głodzicie, o9graniczacie posiłki do minimum a potem organizm robi wszystko by nadrobic straty

Ja sie nie odchudzalam..dietkami,bo i tak nie umiem tego utrzymac;] Poprostu ciagle mam ochote jeść..i moge jesc caly czas..Czuje się jakbym poprostu miaała żoładek bez dnaa!!! :(

Gość co_zrobic
ja dzis zjadalam rano mosli z jogurtem, kubusia wypila, batona , obiad dwudaniowy, 3 kanapki, ciastka, winogrona i lyzka nutele ze sloika;/;/;/ maskara i caly czas mam na cos ochote/;/;/;/ nie moge tak

Gość co_zrobic
jak sie zmobilizowac? myslicie, ze jakbym jadla rano jakies platki, pozniej obiad, w miedzyczasie jakis soczek, czy owoc i ewentualnie lekka kolacje i wiadomo czasami cos slodkiego, to bedzie dobrzE?? i oczywiscie cwiczenia i ruch