Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skarbonka2007

W Y N A G R O D Z E N I A - Ile zarabiamy?

Polecane posty

Gość Skarbonka2007

Chcę się zorientować jak kształtują się płace w różnych częściach Polski. Czy lepiej pracować w "budżetówce" czy "u prywaciarza". Odpowiedźcie na pytania: 1. Płeć 2. Wiek 3. Województwo 4. Miejsce pracy: Wieś/Miasto małe/Miasto duże 5. Wykształcenie (podst., zawod., średn., licencjat, mgr, podypl., MBA) 6. Wyuczony zawód 7. Wykonywany zawód 8. Staż z Urzędu Pracy/Umowa o pracę/Działalność gospodarcza/Inne 9. Staż pracy 10. Płaca brutto (+ewentualnie netto) 11. Premia/Dodatki 12. Wymiar (Etat/1/2 etatu/Inne) 13. Czas pracy (8h/Inne) 14. Dodatkowe informacje :-)

Gość Skarbonka2007
Aha.... Zapomniałam 15. Firma prywatna/Państwowa/Własna firma

Gość morfinaa
1. Kobieta 2. 25 3. Małopolska 4. Małe miasto 5. Magister 6. Mgr stosunków miedzynarodowych 7. Pracownik administracji 8. Umowa o pracę 9. 5 10. 2800 11. Brak 12. Etat 13. 8 h 14. ??? 15. Prywaciarz

Gość Skarbonka2007
1. Kobieta 2. 28 l. 3. Lubelskie 4. Małe miasteczko 5. mgr, w drodze podyplomówka 6. Ekonomista 7. Specjalista ds. księgowości 8. Umowa o pracę na czas określony 9. 10 m-cy 10. 1300 zł :-( 11. - 12. Etat 13. 8h 14. 1,5 roczny staż z Urzędu Pracy 15. Budżetówka

Nauczyciel kontraktowy w przedszkolu (25h/tydz) - 1072,96 zeta na reke - dzis dostalam wyplate :P Bosko... Nic wiecej nie pisze, bo to samo mowi za siebie. Nauczyciel wszedzie zarabia tyle samo. Kobieta, czy mezczyzna.. No chyab ze ma nadgodziny no i zdaje sie na wsi cos wiecej placa. W Krakowie dostaje tyle ;)

1. K 2. 24 3. pomorskie 4. Gdańsk 5. lic. 6. anglista 7. anglista 8. umowa o prace (na rok) 9. 1 rok - nauczyciel kontraktowy 10. 1240 / 902,12 11. dodatek motywacyjny mam dostać, pewnie z 20zl ;) 12. 18h dydaktycznych + jeszcze \"trochę\" pracy w domu 13. na szczęscie jestem singlem i mam full czasu na korepetycje, więc wypłatę moge zostawiac na koncie ;)

Gość Skarbonka2007
to nieźle!!!!!! Ja na rękę dostaję 900 zł z groszami :(

Gość jakakak
Kobieta, 40 l, anglistka, pól etatu w szkole plus dzialalnosc gosp = jakieś 4-5 tys na rękę.

Gość logoglogopeda
logopeda dziecinny -prywatna przychodnia kolo warszawy .jakies 5-6 tys na reke .

Gość do góry topiku
ja w sklepie z drogimi ciuchami zarabiam 1600 na rękę, ale uwaga- pracuje po 200 godzin miesięcznie- wg mnie to bardzo dużo :(

Gość kolorowe latawce
no 200 h to akord!czy twoj pracodawca zna sie na kodeksach pracy i prawie raczej nie co ?Ja mam firme dekoracja wnetrz ogrodow.mam 24 lata ale nie napisze wam ile zarabiam na tym o mi glupio dodam tylko ze nie malo bo firme ta prowadze za granica!

Gość mundurekGiertycha
1. kobieta 2. 22 3. śląskie 4. miasto 34 tyś mieszkanców 5. średnie (bronie inź w tym roku) 6. brak (studia informatyka) 7. prace pomocnicze w dziale logistyki 8. staż - organizaowany przez firmę (nie UP) 9. 1 praca, od pół roku 10. 2,200 brutto (około 1500 netto) 11. ewentualne nadgodziny 12. umowa zlecenie 13. 8h/5 dni 14. firma opłaca kurs języka angielskiego 15. firma prywatna (korporacja międzynarodowa)

Gość mundurekGiertycha
brr... a ja myślałam, że kiepsko zarabiam i chciałam szukać innej pracy, ale jak czytam co Wy tu piszecie to mnie ściska

Gość ściana wschodnia
5 lat w jednym miejscu pracy 800-850 na rękę:O Już nie płaczcie że macie mało:P

Gość gosiuniaaaaae
1)K 2)38 3)Śląskie 4)Małe miasto 5)średnie 6)L.O ,stylista fryzur wykwalifikowana sekretarka 7)Pośrednik 8)Działalność gospodarcza 9)11 lat 10)4-5 tyś miesięcznie 11)brak 12)samowolka 13)10-12 h dzienie 14) czasami wcale nie pracuje a jak pracuje to kapciach ;)

Gość fdgdjh
1.mężczyzna 2. 45 3. mazowieckie 4.wieś 5. zawodowe 6. mechanik samochodowy 7. właściciel firmy transportowej 8. Działalność gospodarcza 9. ok 20 lat 10. netto ok 30 tyś zł 11. - 12. - 13. - 14.- 15. własna firma

Gość Skarbonka2007
Nieźle!!!!!! Chyba pojade na zachód Polski!!!!!! A czy na Pomorzu dobrze się zarabia? I łatwo znaleźć prackę?

1. K 2. 27 3. podkarp. 4. Miasto małe 5. mgr 6. specjalista ds. marketingu i zarz. 7. specjalista ds eksportu 8. umowa o pracę 9. 2,5 roku 10. 2500 brutto 11. 500 + kwartalna ok 400 12. etat 13. 8 h, nadgodzin brak 14. ??? 15. firma prywatna

1. Kobieta 2. >32 3. mazowieckie 4. Warszawa 5. mgr pedagogiki mgr politologii 6. jw 7. pracownik administarcji 8. Umowa o prace 9. 10 lat 10. 7000zł brutto 11. Premia uznaniowa max2000zł netto 12. Etat 13. Czas pracy 8h 14. Dodatkowe informacje 15. Firma prywatna

Gość Z Pomorza
1. Płeć - KOBIETA 2. Wiek - 34 LATA 3. Województwo POMORSKIE 4. Miejsce pracy: Wieś/Miasto małe/Miasto duże MIASTO OK. 100.000 5. Wykształcenie (podst., zawod., średn., licencjat, mgr, podypl., MBA) MGR 6. Wyuczony zawód MRG TURYSTYKI 7. Wykonywany zawód ASYSTENTKA DYR. 8. Staż z Urzędu Pracy/Umowa o pracę/Działalność gospodarcza/Inne NIE 9. Staż pracy 9 LAT 10. Płaca brutto (+ewentualnie netto) NETTO 2.700 ZŁ 11. Premia/Dodatki 2 x W ROKU OK. 1000 ZŁ 12. Wymiar (Etat/1/2 etatu/Inne) ETAT 13. Czas pracy (8h/Inne) 8 H / 5 X TYDZIEŃ 14. Dodatkowe informacje BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ J. OBCEGO 15. Firma prywatna/Państwowa/Własna firma PRYWATNA