Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowanka24

gdzie znalezc we krakowie dobre biustonosze na duzy biust?

Polecane posty

Gość kolorowanka24

pytanie jak w temacie nan 80 D i chociaz wcale nie uwazam ze to jakis wielki biust mam problemy ze znalezieniem ladnej bielizny gdzie w krakowie sa takie sklepy ni kupuje w interenecie bo nie wyobrazam sobie kupowania bielizny bez przymiarki mimo wszystko:/ co do triumpha nie jestem zadowolona no i cena nie szukam czegos taniego moge dac za dobry biustonosz nawet te 70, 80 zl ale po prostun igdzie ich nie widze:/ czy ktos wie gdzie dostac bielizne firmy samanta lub konrad? pomozcie dziewuszki :D

Gość kolorowanka24
nikt nie wie? odswierzam

Gość fffhh
odswieżam jak juz :|

Gość kolorowanka24
nie o tym jest topik :p ktos sie odezwie?

Gość kolorowanka24
dalej nic? :o

Gość a ja polecam
kupowanie biekziny przez neta...ja tez sie balam al e mialam dosc chodzenia od sklepu do sklepu i ogladania tych namiotow! no i te miny ekspedientek jak podawalam rozmiar.... teraz kupuje TYLKO przez internet - nie dosc ze naprawde mozna trafic mega wyprzedaze znanych firm (Konrad, ewa bien) to wybor ogromny!

Gość Annecy
Mam podobny kłopot. Zwykle zaopatruję sie na Starowiślnej pod Arkadami na przeciw Poczty Głównej, bo jak Ci coś przypadnie do gustu a nie ma Twojego rozmiaru czy koloru to Pani chętnie sprowadzi i zadzwoni jak już przyjdą. Bez dodatkowych kosztów i zoboowiązań.

Gość dziewuszkaaa
babki,wejdzcie na strone triumpha. tam jest zakladka poradnik i znajdz swoj rozmiar. mierzycie sie centymetrem i wyskakuje wam wasz rozmiar. mnie sie zgodzil w 100%, kupilam biustonosz przez allegro wg tego rozmiaru i lezyo niebo lepiej niz poprzednie. polecam!! p.s. kupilam triumpha za 50zl!!!

Gość akurat ten poradnik
rozmiarow triumpha jest beznadziejny:o wychodzi mi na nim za duzy obwod i o 2 rozmiary za mala miseczka:O nie polecam

Gość mlode pole
u mnie to samo:/ przez net odpada, musze zmierzyc stanik rozmiar to jedno chodzi przeciez o to jak sie uklada, czy sie ramionka nie naciagaja itp itd. a jak mam wygac ok 100 zl a potem zwracac i isc w koszty przesylki :/ tp odpadam :( a w malych sklepikach np. na dlugiej jest raptem po kilka wzorow mozna nogi zniszczyc tym chodzeniem :D ps. bylam na forum dla biusciastych ale na ten temat nic nie znalazlam wszedzie net i net a ja potzrebuje czegos na zywo!!!!!

Gość alakaa
W żadnym wypadku nie mierzyć się na stronie Triumpha!!! Najlepiej o rozmiar spytać dziewczyny tu: www.biusciaste.prv.pl

Gość alakaa
Młode_pole, przecież na Lobby Biuściastych masz informacje o Intimo na ul. Wysłouchów

Gość mlode pole
alaaka mozewz podac mi dokaldnego linaka na forum do akurat tej strony? bede wdzieczna ale czy tam sa info tylko o jednym sklepie?

Gość upppppppppppp

Gość izamycha
Witam Was:) w Sobote 28.02 o godz. 12:00 odbedzie się w Katowicach w butiku"6 zmysł" spotkanie z braffiterką, która będzie pomagała dobrac odpowiedni stanik i przede wszytskim rozmiar. W skelpie jest marka FREYA i mają staniki od 60-85 pod biustem a miseczki nawet do J.

Gość klassi
Nie mam małych piersi i też często jest mi trudno znaleźć jakiś odpowiedni model. Ostatnio nabyłam sobie z nipplex jeden stanik i pomimo niezbyt grubych szeleczkę całkiem nieźle trzyma,. Piorę go normalnie w pralce i wygląda całkiem nieźle. Wydaje mi się, że jak na polską markę jest całkiem niezły.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
klassi, już niczym gorszym spamować nie mozesz? ta firma nie ma nic do zaoferowania, ani jakościowo ani rozmiarowo...:o

Gość distol
ja mam 60-65 FF co prawda, ale problem podobny. W Krakowie to niestety w niewielu miejscach mogę się zaopatrzyć w biustonosz. W grę wchodzą chyba tylko: sklep na Kazimierza Wielkiego (Barabella?), Dietla (Intimo) i na Sławkowskiej (nazwy nie pamietam i zreszta nie polecam tego sklepu, bylam tam tylko 1 raz, bo mają mały wybór nietypowych rozmiarów).

Gość recinto
http://stanikowamapa.prv.pl/ Kraków Adore, Al. Pokoju 24, Brabella, ul. Kazimierza Wielkiego 31, Brafitteria, ul. Krakowska 5, doBRAna, ul. Powstańców Wielkopolskich 18 (King Square, Ip.), Intimo4you, ul. Dietla 50, MamBra, ul. Sławkowska 16, Marcille, ul. Długa 11A, Na rzeczonej sławkowskiej wcale nie jest źle (choć ze wszystkich najbardziej lubię Brafitterię), z 30G/65J dostałam 7 czy 8 staników do mierzenia, i nie wiem o co Ci chodzi z tymi "nietypowymi rozmiarami", 65F pasuje na o wiele więcej kobiet niż 75B.