Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona33

randki

Polecane posty

Gość wkurwiona33

Normalnie sie wkurwilam, ale to co napisze nie chce zeby nikogo urazilo, ale - napisalam na randkach, na ktorych sie zalogowalam w poszukiwaniu faceta, no bo juz jestem po 30-tce, ze szukam twardego faceta, no ogolnie takiego wiedzacego czego chce itp i tacy dokladnie mnie omijala szerokim lukiem, a pisza do mnie jakies ofiary losu, no tacy co juz po zdjeciu widac, ze trzeba go bedzie za raczke prowadzic, utrzymywac, etc. Dlaczego tak sie dzieje, wytlumaczcie, no i co ja mam zrobic zeby kogos poznac takiego jakiego chce ja.

Gość taka siaka ona
a czemu ona ma sie zmieniac??

Gość wkurwiona 33 i 1/3
tez to przerobilam , zapomnij ze poznasz kogos na jakimkolwiek randkowym portalu , tam loguja sie tylko nieudacznicy zyciowi , zboczency i desperaci albo mamałygi co to ich mamusia za rączke do 4o tki prowadziła.Ja wole zaczekac az ktos mi na "żywca" w oko wpadnie...nie płacze z powodu braku chłopa ,jak bedzie to bedzie jak nie to nie , w sumie samej moze nie jest rewelacyjnie ale napewno lepiej niz z jakims debilem.powodzenia ;)

Gość taka siaka ona
czy ja wiem, przez siec ciezko poznac kogos takiego dla siebie. po prostu moze jeszcze nie trafila na tego.. a na pewno jeszcze go spotka.. zycze powodzenia:)

Gość hej wkurwiona
nie zmieniaj się ja mam to samo, patałachy co rusz, jakieś miękkie kluchy... twardziela jak na lekarstwo. Też ciągle powtarzam, że nie jestem kizia-mizia, że i kurwa powiem i po mordzie dam... Wielokrotnie słyszałam, że się kreuję, że udaję, że jestem hop do przodu... rura im mięknie, bo jak dostaną prawdziwą kobietę, a nie mazgaja, to głupieją. Randki sobie darowałam, bo stwierdziłam (po kilkunastu spotkaniach), że nie ma sensu. Same barachło. Faceci podobno boją się silnych kobiet. Tak też słyszałam. No, ale jak się boją, znaczy: tchórze. A z tchórzem to ja być nie chcę.

Gość agnesina
A ty jaka jestes skoro by znalesc faceta odwolujesz sie do portalu randkowego?

Gość taka siaka ona
no wlasnie chcialam powiedziec tylko sie nie bijcie, ja tam nie lubie agresji..

Gość wkurwiona 33 i 1/3
Sprzedawca słonca niech sie nauczy czytac ze zrozumieniem! wkurwiona 33 i wkurwiona 33i 1/3 to 2 osoby , i to ja jej zycze powodzenia

Gość To ja powiem tak
Ci twardzi mężczyźni nie bywają w necie, a już na pewno nie szukają związku w necie. To robią tylko takie ofiary losu jak ja (nie powiem, że ty też).

Gość To ja powiem tak
ekhem czyli zgadzam się z 33 i 1/3

Gość taka siaka ona
Sprzedawca slonca- ten twoj drugi filmik robi wrazenie...

Gość wkurwiona33
no wiec odpowiem tak, ja jestem na randkach na ilove.pl wlasnie, bo jestem domatorka, w sumie umiarkowana, ale nie mam w tej chwili nikogo z kim moglabym pujsc czy pojechac gdziekolwiek. Jestem w sumie spokojna i stonowana, ale nie jestem chyba ofiara losu. W zyciu radze sobie nieźle. No tylko z tymi facetami mi sie nie ukalada eh

Gość wkurwiona33
sorrki pójść

http://www.fotka.pl/profil/ksin30/ oj to było zabawne.........ten koles....wydaje sie byc super.naprawde przystojny..meski i w ogóle.........miałam okazje go widziec na zywo i okazało sie ze to totalny laps:P.naprawde ciezko w to uwierzyc ale tak było............stał jak ta srota pod sciana..głupawo sie usmiechał.....i naprawde w niczym nie przypominał tego faceta ze zdjec... pozniej do niego napisałami wiem ze to na 100% był on.........wiec jak tu mozna im wierzyc:D

Gość fotkowiczka
http://www.fotka.pl/profil/ksin30/ znany również jako www.forever33young.randki.sex-zone.pl/ Nie tylko miałam okazję widzieć go na żywo, ale także poznać osobiście....... Załamka kompletna!!! Zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i i o intelekt....... podstarzały playboy idealny dla dziewczątek z dyskoteki. A w necie tak świetnie się prezentował..... Ehhhh ....

Gość prawdziwy facett
wkurwiona wystaw dupe to ci zapodam moją strzelbe w kakao.

Gość prawdziwy facett
bedziesz moją suczką..Wytargam cie za włosy