Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehśśśś

Facet to Świnia

Polecane posty

\"jego słownictwo to rynsztok\" buehehe - to pewnie ta osoba pisała, która ciągle mnie wyzywa.... i jest na dodatek kobietą... a tak dla Twojej wiadomosci - mężczyźni nazywaja często pewne zjawiska dosadnie, gdyż jest to wskazane dla wzmocnienia ekspresji wypowiedzi.... stwierdzenie \"nie wprowadzam swojego stercza do wagin kobiet swoich kolegów\" brzmi pewnie fajnie, ale raczej jako żart

Gość TO KOMICZNE JEST KOMICZNE
facet ty masz rozdwojenie jaźni pod niektórymi postami gadasz; jakby mi panna powiedziała ze nie chce stałego związku to bym ją olał. a pod innymi robisz z siebie dymacza każdej okazki. weź się zdecyduj na jakąś wersje siebie samego mały chamku bo widać ze już się pogubiłeś w tym jaki chciałbyś być :)

jakiego dymacza - czytaj ze zrozumieniem - napisalem przeciez że nie jestem dymaczem.... ale jesli tak wolisz, to ok w koncu to Ty masz obsesje na moim punkcie :P oraz - jak słodko do mnie mówisz - \"mały chamku\".. wyczuwam nutkę romatyzmu w tej wypowiedzi

:D :D :D i do błocka bom ja wprawdzie nie świnia ale wieprz :D :D :D :classic_cool:

Gość ja to mam tlyko nadzieje
chyba odbiegliśmy od tematu :p

nie tam - ja jestem facetem i świnią wyjątkową.... wiec rozmowa o mnie jest jak najbardziej wskazana :P

komiczne ,że zmieniłeś płeć :D :D :D ja tam wolę być wieprzem :D

Gość ja to mam tlyko nadzieje
a są jakieś kobiety zadowolone ze swoich mężczyzn?? no ręka w góre, policzymy ile was jest :D

Gość jeśli mogę wybrać
między świnkami do poczytania to wybieram xyzed'a fajnie, że wrócileś :) liczę, że utrzesz nosa komicznemu młokosowi :)

Gość jeśli mogę wybrać
i załóże jakiś ekstrawagancki topik xyzed na weekend :) czy tam gdzie byłeś było weselej?

Gość przerwa techniczna

ło kurna czyżby jednak ktoś się za mną stęsknił?? Czy dobrze się czujesz? :D Pewnie,że było wesoło i do tego też byłem przydatny i pomocny :D

Gość do xyzed
myślę, że tęskniących jest więcej... co Ty na topik "wróciłem...wyraź swoją opinię" :D

Gość do xyxed
nie mam wprawy w zakładaniu topików :) poza tym to było by bardzo w Twoim stylu zadać takie pytanie ;) nie boisz się chyba? nawet ten z wylewaniem pomyj na xyzed był w części kółkiem adoracji :) nie namawiam, tak tylko wyrażam radość z powrotu :) pozdrawiam i znikam. do zobaczenia gdzieś kiedyś :)