Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko kasiunia nic wiecej

NIEUDANE MALZENSTWO CO ZROBIC Z NIM???

Polecane posty

Czy mlodzi malzonkowie mimo tego ze sie juz nie kochaja powinni walczyc o ta milos?Czy sie raczej roztac,albo terz i nie bo to wbrew kosciolu i krzywdzi dzieci?Moze zan ktos odpowiedz ,moze ktos to przezyl???

skoro już sie nie kochaja to o jaka milosc maja walczyc? a dzieci sa wtedy szczesliwe gdy ich rodzice sa szczesliwi, a nie trzymaja cos na siłe, życie jest jedno

Gość zacznijmy od tego że....
mysle ze to kwestia swojego sumienia tak naprawde. nie sugerowalabym sie podpowiedziami osob z forum, nie ublizajac nikomu, bo to nie o to mi chodzi, ale kazdy powinien kierowac swoim zyciem wg swojego sumienia a nie opinii innych

hmmm....

rostac sie jest latwo i tylko czekam na to chce byc wkoncu wolna i miec normalne zycie z synem mamy dosyc wrzaskow klutni itp.ale co zrobic za karzdym razem gdy chce odejsc to on lata z nozem i straszy mnie ze sie zabije . i ja rezygnoje bo sie boje ze zrobi jakas glupote!przeciesz mozna sie terz normalnie rozstac.

Gość swinkapeegy
Witaj"tylko kasiunia nic wiecej":) Nie znam całej Twojej historii,ale nie wież swojemu mężowi,że jak odejdziesz to sobie coś zrobi.Jest tchórzem i myśli,że szantażem Was zatrzyma.Ułóż sobie kobieto spokojne życie razem z synem nie daj się draniowi zastraszać. Zyczę powwodzenia:)

Gość pan_boleslaw
przerwac i tyle, zycie jest tylko jedno szkoda go na marnotrawienie z nieodpowiednim facetem

czesto slyszalem -walczyc o milosc !jesli walczyc bedzie tylko jedna strona bedzie to jak zebranie o uczucia...moze lepiej sprobowac rozpalic w sobie na nowo szczegolnie jesli chodzi o mlode malzenstwa

moi tescie sa ok mysla ze ich syn jest tym najwspanialszym facetem pod sloncem i jak do czegos dojdzie to beda zeznawac przeciwko mnie i zabiora mi syna a to dla mnie morderstwo nie mam rodzenstwa rodzicow ktorzy staneli by po mojej stronie.czy adwokat mi pomoze?

jeszcze napisz ze nie masz pracy a niechybnie syna ojcu przyznaja bo sad uzna ze nie bedziesz w stanie go utrzymać

Gość babcia_boleslawa
moze idzcie na jakas terapie albo co? kochasz go wogole albo masz juz innego chlopa na boku?

no mam chlopaka ma 6 lat i 126cm.i bardzo go kocham tylko jego!

mam prace ale naszczescie zyje w kraju gdzie nikt nie zginie z glodu!