Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agattkka24

Czy to mozliwe by 33letni prezes

Polecane posty

Gość agattkka24

wielkiej firmy(nie rozwodnik)zakochał się w 24 letniej biednej studentce poznajac ja na praktykach w swojej firmie....? Jak myslicie?dzwoni codziennie chce sie spotykać...Bardzo go lubie chyba nawet coś wiecej ale jakoś się boje...ze nei bedzie mnei traktował powaznie

Gość jasne że mozeee
ale zastanow sie dlaczego rozwodnik

Gość przeciez napisała
że nie rozwodnik.

Gość mnieeeeeeeeeeee
czyli że zonaty?

Gość agattkka24
mozliwe to wg was?????????

mozliwe :) a dlaczego? dlatego ze przez nawal pracy nie mial okazji nigdzie wychodzic, bo nie mial czasu, bo nie mial mozliwosci wyskoku na impreze, bo jestes np. mloda, fajna, inteligentna ;)

Gość tiaaaa
a to takie normalne że facet przed trzydziechą nie spotkał żadnej kobiety i się nie ożenił.... bo dla mnie to co najmniej dziwne nie mam zaufania ani do prawiczków w wieku 27 lat, ani kawalerów w wieku 35 lat z doświadczenia i z obserwacji wiem, że ani jedno ani drugie dobrze nie wróży

Gość przeciez napisała
No ale nie oszukujmy się drogie panie, może mu też chodzić o sponsoring. Biedna studentka, prezes firmy, no cóż, może być i taka opcja.

Gość tiaaaa
acha i żeby było jasne, miałam do czynienia i z jednym i zdrugim przypadkiem prawiczek okazał się niepoprawnym Maminsynkiem a 35 letni kawaler "wiecznym kawalerem" nastawionym jedynie na podboje erotyczne

Gość agattkka24
moze wam przyblize toche sytuacje aby było łatwiej zrozumieć.... nie naleze do kobiet typu seks-Bomba nie mam biustu w rozmiarze D a jedynie malytnie B:-D nie stylizuje się na gwazde ani nie kokietuje facetów w pracy... Jestem szczupła mam delikatne rysy ale nie z tych od których emanuje seksem na kilometr wiec moze faktycznie ten podstek erotyczny odpada........

Gość wszystko jest
mozliwe.Sama to powinac czuc

Gość przeciez napisała
Jesteś też bardzo młodziutka i nieco naiwna. Każdemu mężczyźnie, chodzi o "podtekst erotyczny", inaczej nie byłby facetem. Myślisz,że uwielbia cię platonicznie i nie ma snów erotycznych i chciałby cię całe życie tylko za rączkę trzymać? Naprawdę wierzysz w bajki z mchu i paproci? Co studiujesz?

Gość tiaaaa
no dokładnie, moze faktycznie nawiązaliscie kontakt i bedzie z tego coś na serio....nigdy nie wiadomo ale zanim coś zrobisz uważaj by sie potem nie okazało że to jego stałe zagranie i często wyrywa nowe pracownice.... poobserwuj go trochę, przez jakis czas badź miła, sympatyczna ale ostrożna i uważnie słuchaj co inni pracownicy o nim mówią...możesz tez dyskretnie wybadac teren

Gość Nic nie rozumiecie
...faceci mają dość juz pustych panienek z biustem D... kandydatki na zony szuka się właśnie wśród takich dziewcząt...jaką jest autorka topiku... prezesik zakochał się i już...zero dyskusji.....:D

Gość agattkka24
studiuje ekonomie....DOstałam propozycje pracy w tej firmie Jestem na 5 roku to dałabym rade pracowac na pół etatu.To byłaby duza szansa dla mnie,niezle tam płacą,nabrałabym doswiadczenia ale zastanawiam sie czy on mi to zaproponował dlatego ze byłam dobra czy dlatego że mu sie podobam..... Sama nie wiem nie chciałabym zaczynac w ten sposób mojego dorosłego zycia...z drugiej stronych chciałabym tam pracowac

Gość Nic nie rozumiecie
Agatko:-) ...musisz dokonać wyboru: a) facet b) praca ...nie próbuj nawet połączyć tych 2 opcji, nic z tego nie wyjdzie:-)

Gość przeciez napisała
Na 100% nic z tego nie wyjdzie, a nawet jak wyjdzie to ty wyjdziesz z tego bardzo pokaleczona emocjonalnie, no ale to twoja broszka.

Gość brzydki mi to
pachnie

Gość DS
Niepotrzebne są Twoje podejrzenia. Umów się i zobaczysz co będzie dalej :).

Gość Nie zapomnij napisać
jak rozwija się Wasza sytuacja.....jestem bardzo ciekawa:D

Gość to niemozliwe