Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem...Jestem

Jestem z chlopakiem......

Polecane posty

Gość Jestem...Jestem

Jestem z chlopakiem i jestem jego pierwsza dziewczyna jesli chodzi o seks i pierwsza dziewczyna jesli chodzi o powazny zwiazek, on chce mi sie oswidczyc, ale nie wiem czy on nie beedzie chetny jesli chodzi o inne dziewczyn skoro jestem pierwsza?? Mam schizy przez to foruml-/

Gość kostucha*
Forum to nie życie...:O

Gość a ile on ma lat

Gość tiaaaa
tego nikt nie wie jeśli uczucie jest prawdziwe nie bedzie chciał próbowac innych a jeśeli nei....to trudno powiedziec chyba na plus jest to że sam się chce oświadczyc i to nie Ty go do tego zmuszasz czy przekonujesz...skoro padła taka propozycja z jego strony no to chyba przemyślał to i wie co robi i czego pragnie Do Not Fear....

Gość Jestem...jestem
Ale forum wpływa... on ma 22 lata./.......

Gość Jestem...jestem
On kocha mnie bardzo mocno zreszta ja jego tez, ale to facet...

Gość kostucha*
Face też człowiek;) Nie ufasz mu? Masz powody ku temu? Pytam o real, nie kafe.

22 lata to jeszcze szczenięca mlodosc ;) zwlaszcza u faceta, ale skoro kocha... większosc z nas ma tu odwrotny problem, więc się ciesz ;)

Gość __asienka__
chyba nie masz innych problemow na glowie, tylko ten. jeszcze Ci sie nie oswiadczyl a juz myslisz o jego zdradzie i czy bedzie chcial sprobowac z inna? powinnas cieszyc sie z tego ze masz osobe bliska, ktora chce z Toba spedzic reszte zycia a nie wydziwiac. powinnas pielegnowac zwiazek i czerpac radosc, sile na kazdy nadchodzacy dzien z uczucia ktorym Cie obdarowywuje a ty w glowie masz metlik. a nawet jezeli by sie tak stalo (chodzi mi o zdrade) to nic nie poradzisz. takie zycie. ty rowniez za jakis czas mozesz sie znudzic czy takie tam.

Gość Jestem...jestem
sweet dreams kocha ale moze "kocha" a nie KOCHA. Ja mam 21 la, ale jestem dojrzala jak na swoj wiek, chyba za bardzo...

Gość Jestem...jestem
"_asienka_" mam problem! Kazdy ma problemy jakie ma! Nic na to nie poradze, ze nie mam wiekszych... boje sie jednak....

Gość __asienka__
kazdy sie czegos boi, ja rowniez jestem np. zazdosna ale tego tak bardzo nie pokazuje (moj facet cieszy sie uwielbieniem u kobiet) wiec mam powod, ale skoro spi ze mna, po pracy przychodzi prosto do lozeczka i mysli o NAS to nic innego sie nie liczy. moim zdaniem powinnas sie uspokoic i przytulic do niego jak tylko przyjdzie. a o takich rzeczach staraj sie nie myslec, bo jak facet kocha to nie widzi innej kobiety.

Gość Jestem...jestem
_asienka_ chodzi wlasnie o to, iż mam powod, bo on flirtowal z panienkami z neta!!!!

Gość Jestem...jestem
_asienka_ kiedys to byly stronki o tematyce erotycznej!! Anonse itp. Teraz nie wchodzi na te stronki, ale robil to po 3 miesiacach bycia ze soba i byly czaty!!

Gość tiaaaa
hmmmm no to faktycznie powinnaś przemyślec "te oświadczyny" najwyraźniej nie jest jeszcze gotowy na takie dojrzałe decyzje...no i dobrze, nie musicie się spieszyc, w końcu nikt Was do ołtarza nie goni, czas pokaże co z tego wyniknie, poczekajcie jeszcze z 2 lata i wtedy się zastanówcie zresztą zareczyny to jeszcze nie ślub, w narzeczeństwie można byc i kilka lat, lepiej zerwac zareczyny niż po ślubie się rozwodzic

Gość Jestem...jestem
flirtowal z panienkami na temat seksu. Na jego mailu znalazlam fotki laski z nagimi fotkami. Mial spotkac sie z nia ale odkrylam to. Ma duzy temperament to fakt. Kochamy sie czasami nawet 2 razy dziennie i nie wiem o cb??

Gość Jestem...jestem
Najgorsze jest to, iż on jest zdecydowany jesli chodzi o zareczyny i slub!!!

nie podawalas ile jestescie razem, prawda? skoro piszesz ze teraz tak nie jest a bylo to po 3 miesiacach bycia z Toba. nie wiem jak na to zareagowalas wtedy (czy moze teraz sie o tym dowiedzialas i wybuchlas?) ale skoro do tej pory nie wchodzil to nie czuje tekiej potrzeby bo go w pelni zadowalasz :))

Gość Jestem...jestem
_asienka_ jestesmy ze soba ponad 10 miechow, w tym mieszkamy ze soba 9 miesiecy...........

Gość Jestem...jestem
_ asienka_ zadowalam go w pelni, ale mysle, ze i tak korci go do kntaktow z innymi skoro korzystal z erotycznych stronek i znalazlam na jego mailu fotki nagich panienek..........

oj kobietko ale ta sprawa ma juz 7 miesiecy, czyz nie? czyz od tego czasu jednak nie zagladal tam? moj rok temu tez ostro zarywal na forum, komplementy i uznania rzucal w jej kierunku, odemnie zaczol sie odsuwac, ale w pore sie zorientowalam, wybuchlam i sie skonczylo, to jest przeszlosc, mu na mnie zalerzy i wie ze moze duzo stracic. mysle ze rozumiesz przeslanie :) wydaje mi sie ze powinnas sie uspokoic i nie zameczac sie takimi problemami -choc ciezko, masz watpliwosci- rozumiem. bede waslkowac to do nieskonczonosci - ciesz sie z zycia i nie zamartwiaj sie na zapas. jezeli zdradzi (choc watpie) to znaczy ze nie byl ciebie wart.

Gość Kup Dziadowi konsole
to przestanie flirtowac, a i zabawa bedzie przednia, a jak to nie pomoze rzucaj dziada.