Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

książka telefoniczna

Dziwne zjawisko rodzinne

Polecane posty

Ktoś z rodziny umiera i tym samym w tej rodzinie jest kobieta która ma urodzić dziecko? Umiera właśnie ktoś bliski z rodziny, dali mu kilka dni... i jest kobieta w zaawansowanej ciąży. Kiedy to ja przychodzilam na swiat umarła babcia... moj brat - dziadek. Czy u was jest podobnie?

Gość tak takkk
ja tez to zauwazylam, u nas w rodzinie tez zawsze tak jest!!! ktos sie rodzi i ktos umiera ..

tak u mnie tez był taki przypadek w 200 roku zmarl dziadek pojawila sie kuzynka pare miesiecy pozniej kolejna kuzynka za jakis czas zmarl moj ojciec cos w tym jest napewno slyszalam rozne rzeczy na ten temat narazie u mnie w rodzinie sie uspokoilo ale tamten rok byl fatalny

Gość uuppppp
u mnie bylo tak ze jedno dziecko w rodzinie zmarlo i za kilka miesiecy jeszcze w tym samym roku urodzilo sie drugie dziecko. zginela kuzynka a urdzil sie kuzyn

Gość tak to się sprawdza

Gość Laliiitaa
u mnie tezak bylo. moj brat zmarl a ja sie urodzilam rak po jego smierci

Czyli: jakby kobiety nie zachodziły w ciążę to nie umieraliby ludzie z ich rodzin? :o

Gość Laliiitaa
to jest cos na zasadzie reinkarnacji.ja slyszlam ze dusze caly czas sie odnawiaja i ciagle sie spotykami z tymi samymi duszami w roznych wcieleniach

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
u mnie w rodzinie tak nie jest...starsze pokolenie wymiera...a młode jeszcze nie dorosło...przez ostatnie 5 lat było 10 pogrzebów 2 śluby i jedne chrzciny...przy czym urodziny jednego dziecka nie zbiegły się w czasie z żadnym pogrzebem

Gość U mnie zaszło takie zjawisko

Gość U mnie zaszło takie zjawisko
Córke urodziłam w maju a w lipcu zmarł mój dziadek, syna rodziłam w czerwcu, w lipcu zmarła babcia.Coś w tym jest.

Gość hfhjhjhj
moja Ciocia zmarla nie mając jeszcze roczku i w nastepnym roku w dzien smierci Cioci urodziła sie moja Mama...

Gość lili co
TO NORMALNE,żE JEDNI UMIERAJą,A NA ICH MIEJSCU RODZą SIę DZIECI!!!!!! NIC W TYM NADZWYCZAJNEGO

U mnie w rodzinie tez się tak dzieje...jak ja byłam w ciąży, zmarła moja kochana babcia...wczesniej jak mama była w ciąży z moją siostrą, zmarł mój dziadek jej tata....2 miesiące temu siostra cioteczna urodziła córcię, a w niedzielę zmarła jej mama...w poniedziałek mam pogrzeb :O...

Co za teoria. Ja tego nie zauważyłam ani u siebie ani u znajomych w rodzinie. To normalne że jedni się rodzą a inni odchodzą.