Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos mi pomoze

Słuchajcie kręci mi sie w głowie znowu

Polecane posty

Gość moze ktos mi pomoze
haha no to zeszłymy na temat ciązy i dzieci :) moze to lepiej zeby sie nie wkrecac w to ze cos nam jest :)

Gość moze ktos mi pomoze
oj zeby bo jak na razie trafiam na samych dupków :(

Gość tez obstawiam błędnik
2 lata temu dostałam katar, miałam potworny z silnym bolem głowy, gdy ustapił zaczeło mi tak wirowac w głowie, ze w ogole nie mogłam wstac :( lezałam cały tydzien bo nie byłam wstanie chodzic:( W miedzyczasie poszłam do internisty dostałam betaserc i po tygodniu zaczeły mi objawy ustepowac . Trwało to niemalze 3 tygodnie. Potem poszłam do laryngologa o swtwierdzil u mnie ze podczas kataru doszło do zapalenia czegos tam ( nie pamietam nazwy bo długa i dziwnie brzmiaca ) , ale zwiazane było to z błednikiem . Kazała mi nadal zazywac beta serc. Jadlam go prawie 2 miesiące. Potem objawy ustąpiły całkowicie;)

wiesz - jak sie za długo czeka z dzieckiem to można sie nie doczekać (mówię o przewlekłych chorobach i czekaniu z powodu leczenia) trzeba pogadać z lekarzem co zrobić żeby mimo choroby bezpiecznie urodzić i trzeba mieć świadomość tego że coś jest nie tak ale nie dramatyzować :D

Gość moze ktos mi pomoze
ja nie dramatyzuje ale nie moge teraz miec dziecka bo nawet nie mam z kim :) tzn to akurat nie problem ale wiem ze zostałabym sama.....a ja chce dzidzie !! :(

spokojnie - młoda jesteś jeszcze a z byle kim nie warto :O bo szkoda nie mieć z kim się dzielić radością

Gość moze ktos mi pomoze
no wiem ale dobija mnie juz to.....

Gość moze ktos mi pomoze
boli mnie głowa...moge cos wziasc ??? kurcze a jak znów mi sie bedzie kreciło??? a moze ibuprom zatoki sprobowac ???

Niektorzy maja takie objawy przy stresie i stanach lekowych. Pasuje to bardzo do napadow w nocy.

Gość moze ktos mi pomoze
ale jakie stany lękowe znowu ?????

To bardzo obszerny temat, trudno wyjasnic w kilku zdaniach. Bylas juz u neurologa? Jesli nie, to radze sie przy okazji wybrac. Dowiesz sie ciekawych rzeczy. Zakladam ze mialas juz tomografie koputerowa glowy i wszysko jest ok.

Gość moze ktos mi pomoze
nie miałam...nie miałam zadnych badan, jedynie byłam u internisty bo powiedział ze to od zatrudia pokarmowego i u ginekologa, który podejzewał ze to od tabletek antykoncepcyjnych..... troszke boli mnie głowa teraz , to taki niewielki ból, poza tym juz mi sie nie kreci w głowie jak w nocy i czuje sie normalnie, tylko trochce zmęczona.... jaka znów tomografie ??? nie strasz lepiej...

Jesli tak szybko przeszly ci zawroty to znaczy ze bylo to cos chwilowego, najlepiej wiec szybko zapomniec. Tomografia komputerowa to teraz prawie jak badanie krwi czy moczu. Dlaczego mialabym ciebie straszyc...i czym? Jesli cos jest nie tak i przedluza sie w nieskonczonosc to trzeba metoda wykluczen dotrzec do przyczyny dolegliwosci.

Gość moze ktos mi pomoze - pytanie
do Ciebie mam ... w jednym poscie piszesz ze uprawiasz sex i ze masz partnera w kolejnym ze chcialabys miec dzieci ,ale tatusia (odpowiedniego)brak ten Twoj facet jest zonaty, czy co ? czy jestes z nim tylko zeby nie byc sama, a go nie kochasz? porazka, moralnosc spada na psy :O

Gość teeż tak miałam
internista po kolei będzie wykluczał przyczyny - najpierw będą badania podstawowe, krew, mocz, ciśnienie, potem zdjęcie rtg kręgosłupa (odcinek szyjny), laryngolog, neurolog, psychiatra nie zapomnij informować jakie leki i ile bierzesz, to ważne. mnie przeszło ;)

Gość moze ktos mi pomoze
ale co ma do zeczy z kim ja sypiam i czyz kims sypiam ???? to chyba nie ma wpływu na moje zawroty głowy ....

Gość moze ktos mi pomoze
do rzeczy ...miało byc ;)