Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja mam wazne pytanie

kto lubi seks?

Polecane posty

Gość upppppppppp
Spróbuj wina i czkolady ! może akurat - ja dzis wypróbuje ! Co mi zależy :)

upppp m,oj ex tez tego nie kumal, ale pozniej wlasnie kupilismy ksiazke jak zwiekszyc libido... no i zaczelismy experymentowac z roznymi afrodyzjakami, ale czekolada z winem byla w 90% przypadkow skuteczna :) tak samo wlasnie zawiazane oczy, bo wtedy inaczej organizm reaguje na dotyk. albo jak Ty nie mozesz go dotykac. bo wtedy tylko mozesz slyszec i odczuwac to co on chce bys czula, na poczatku dziwne uczucie, ale bardzo przyjemne

Gość a ja biore tabsy anty i na sex
mam zawsze ochote :P

aha i jeszcze jedno co pamietam, zapach faceta musi Ci sie podobac, wiec np kup mu perfumy ktore maja dla Ciebie erotyczny zapach... bardzo podnosi libido. nawet jak jest normalne, to powoduje, ze czlowiek ma ochote zerwac ciuchy z partnera (doslownie jak w reklamach axe)

Gość upppppppppp
To się ciesz ! oby Ci się nigdy nie odmieniło !

Gość a ja biore tabsy anty i na sex
nie odmienilo mi sie przez ponad 8 lat i mam nadzieje, ze sie nie odmieni :D Pozdrawiam!!

Gość upppppppppp
Same wydatki dzisiaj wino ,perfumy Sippelsweng doprowadzisz mnie do bankructwa. Dzis na 100% wypróbuje wino -perfumy zostawie sobie w rezerwie .

Gość upppppppppp
taka4 - niedobrze mi się robi z tej reklamy ! wszędzie jej pełno !

uppppp. wino na poczatek jest najlepsze, czekolada wspomaga wytwarzanie endorfin we krwi, a alkohol rozluznia... co daje w efekcie cos na ksztalt haja ;). wazne, ze chcesz sprobowac:) aha i nie nalezy sie najesc przed... bo organizm wtedy chce odpoczywac a nie dzialac ;) a rady daje z doswiadczenia mojego lub znajomych, ktore przy tab mialy problemy z rozkreceniem sie.

Gość upppppppppp
Narobiłas mi nadzieji - obym się nie zawiodla .Już nie mogę doczekac się wieczoru .

uppppp tylko musze zaznaczyc, ze musisz poczuc alkohol, znaczy sie lekko sie wstawic, bo inaczej bedziesz chciala na sile cos zrobic a to ma byc zabawa a nie przymus :)

Gość upppppppppp
To ile mam wypic , ja myslę ze 3 -4 lampki . A mąż jemu też polac ( on woli piwo ) nie pije ani wina ani wódy . Co mam z nim zrobic ?

upppppp maz moze pic co chce, jak lubi piwko to kup mu piwko, wazne byscie czuli sie dobrze, z tego co pisalas, to on ma ochote caly czas, a Ty wypij ile chcesz, ale tak by sie nie upic ani by nie byc trzezwa;) . a i jeszcze jedno, powiedz mu co lubisz by ten \"pierwszy\" raz byl taki jak Ci sie podoba, bys chciala wiecej... rob tylko to na co masz ochote i nie zumuszaj sie do niczego... nie ma nic gorszego niz zmuszanie sie do czegos. mozesz tez np zalozyc cos w czym sama czujesz sie seksownie, to podnosi samoocene i tez pomaga :)

Gość upppppppppp
Ok - napisze ! Zmykam gotowac obiadek !