Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojoj222

pekla mi guma /

Polecane posty

do krowki ciegutki... a mi pekl raz durex.....ale sie akurat spoko zkonczylo bo zdazylem wyciagnac...

Gość Annnnnnnnnnn
kurcze mi i mojemu partnerowi nigdy nie pękła nawet nie wiem jak mozna poczuc to podczas seksu ze cos peka trzask huk nalot bombowców? :D :D mozecie mnie uswiadomic?

Gość misioooo
mały indianin pyta tate: - tato a dlaczego moja siostra ma na imie poranna rosa? -bo kiedy ja robilismy z mama, to na trwaie byla poranna rosa. -a dlaczego moj brat ma na imie raczy jelen? -bo kiedy go robilismy z mama na trawie, obok przebiegal raczy jelen. jakies jeszcze pytania, peknieta gumo?

Gość krówka ciągutka
Pękł ci durex extrasafe????? na mieście gadają że pękają tylko prążkowane durexy i to jeśli jest duuuże tarcie...

wybacz ,ale slabo zabrales sie do roboty gdyby bylo mokro tam gdzie trzeba nie bylo by wpadki bo nic by nie peklo.

Gość krówka ciągutka
no własnie to jest podstawowa kwestia - jesli jest ślisko to żadna guma nie pęka

Gość Niespokojny
MAM wielki problem :/ czy sperma po trzech stosunkach dzien wczesniej i dwóch nastepnego dnia jest w stanie zaplodnic kobiete ?? bo gdzies tam czytalem ze ona potrzebuje jakiegos czasu aby sie zregenerowac "dojzec""??? Moj problem wyglada nastepująco Guma pekła nie plemnikobojcza podczas 3 stosunku drugiego dnia Skonczylem OUT na szczescie ( dziewczyna ma 22 dniowy cykl a wypadl dzien 12 jej cyklu) . Dni plodne :/ i to nas martwi .Jutro leci do ginekologa po Ten Lek "PO",ponoc taki stosunek skonczony OUT zmniejsza ryzyko ale w tych plynach tez moze cos byc :/ ale czy ktos Moze mi powiedziec Jakie jest Realne zagrozenie ??? Prosze o Powazne dopwiedzi

Gość lulok
penkła mi gómka kiedy robiłem to z dziewczynom jeśli ona ma okres na początku miesiąca a robiliśmy to 20 jakie jest prawdo podobieństwo że jest w ciąrzy?

Gość cojazrobilam
Postinor lub RU486 pigułki tzw. wczesnoporonne do 72h są bez recepty. Na receptę są poronne.

Gość cojazrobilam
przy 22-dniowym cyklu 1-szy okres niepłodności praktycznie nie istnieje. Pozostają tylko pigułki RU486 lub Postinor lub po 72h skrobanka

Gość krówka ciągutka . .
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag🖐️.