Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lepsze

CO LEPSZE BIOLOGIA CZY OCHRONA ŚRODOWISKA?

Polecane posty

Gość co lepsze

Jak myślicie, który kierunek studiów lepszy? Czy po studiach zaocznych można pracować w laboratorium? Czy po biologii można robić badania krwi?

Gość ruchana i jak tam
nie, bo biologii nie można robić badń krwi, a czemu tak sądzisz? Praca bo biologii to nauczyciel. ew możesz zostać na uczelni i robic karierę naukową

co wy z tym nauczycielstwem po biologii?:o większość moich znajomych z roku to pracownicy różnego typu laboratoriów, względnie przedstawiciele medyczni, farmaceutyczni itp. Jak chcesz w laboratorium medycznym pracować, to polecam analitykę medyczną :P Teraz w ramach nowych przepisów absolwent biologii żeby zostać diagnostą laboratoryjnym musi mieć studia podyplomowe na AM.

Gość ochrona srodowiska
Ja jestem po ochronie srodowiska, mozna po tym pracowac w laboratorium, tyle ze jestem po dziennych. Znajomi ktorzy koncvzyli biologie zostali raczej nauczycielami, wiec musisz zdecydowac co bardziej Cie interesuje

Gość po Biologii
można robić różne rzeczy: pracować w laboratorium(w służbie zdrowia- po specjalnym kursie można nawet pobierać krew), w sanepidzie, w szkole(wiadomo), w instytucie... i zapewne jeszcze troche by się tego znalazło. A co do ochrony środowiska to napewno także sanepid, oczyszczalnia ścieków...

Gość z czosnkiem i krzyżem na nią
idz na biologie:)