Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajniutka

MIESZKAŃCY ŁODZI

Polecane posty

.. prosze Kochani, czy mógłby mnie ktos pokierowac? chodzi mi o to jaka jest odległosc od Galerii na Bałuty oraz jakimi autobusami sie tam d0ostane? z Łodzi Kaliskiej z dworca musze sie dostać na Bałuty.. pomocy, a później na Sienkiewicza. Czy znajdzie sie ktoś zyczliwy?

Gość Pierwszorzędna łamaga
kup sobie plan miasta

chodzi mi o to,ze nie chce jechac tam taxówką bo bym zbankrutowała..a nie wiem ktorym autobusem sie tam dostac.

na Bałuty na jaką ulicę chcesz się dostać? spod Galerii Łódzkiej czy z Kaliskiej? podaj konkrety

nie znam aż tak Bałut ale idę sie domyślać że chodzi ci o Rynek Bałucki :D aktualnie spod Kaliskiej tramwajem 12 do skrzyżowania Gdańskiej z Zieloną i przesiadka w 2 (też tramwaj) - i dojedziesz do rynku ale jak długo tak będzie to poręczyć nie mogę bo wiecznie coś zmieniają w rozkładach

a do Sienkiewicz z powrotem 2 - ona co prawda jedzie Kilińskiego ale to są sąsiednie ulice więc wystarczy wysiąść na Kilińskiego na odpowiedniej wysokości i przejść ten kawałeczek - szybciej niż przesiadki

Boże co ja pisze :o - nie - do Sienkiewicza nie 2 ale 4 albo 5 (ale ten sam przystanek) sorki

Gość lepiej nie przyjeżdżaj
bo tu teraz Armageddon z remontami ulic 😭

musze przyjechac,bo na sienkiewicza mam szkołe i na kilinskiego tez jest wydział, ale na bałuty na rynek chcemy sie dostac z kolezanka na zakupy.Bedziemy pytan najwyzej ludzi;)