Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jaki procent mężczyzn

Polecane posty

Gość myślę że niewielki
bo są to tylko ci którzy nie palą :O

Gość Mandy26
Zrób rozeznianie wśród kumpli, a nie na kobiecym forum:P Nie mogę :O

Mandy26 widzę,że ty takich doświadczeń jeszcze nie masz więc jak przejdziesz inicjację z niepalącym to możesz się wypowiedzieć :D

na złym forum zadałeś pytanie mężczyzni kobiet z tego forum: 1. nie zasypiają po stosunku, bo w ogole nie chcą sie z nimi kochać 2. nie zasypiaja z kobietami tu piszącymi, bo je zdradzają i one nie wiedzą jak sie po stosunku zachowują 3. nie zasypiaja z kobietami tu piszącymi, bo muszą wracać do żony

Gość KONIEC ŚWIATA BLISKO
mój nie, bo zawsze musi zajarać :(

Gość Mandy26
Komiczne - lepiej weź się do roboty i daj sobie spokój z żenującymi występami na forum, na którym piszą tylko faceci zniewieściali i nie wiedzący, w jaki inny produktywny sposób zabić nadmiar wolnego czasu:D

ja bym sie do tego nie przyznawał - ta kobieta na robi takie błędy proceduralne, ze glowa boli

Chinka Czikuczikulinka - bo jak 95% facetów ubrał się i poszedł do żony do domu :D :D :D :classic_cool:

mojemu facetowi zdarzyło się może ze dwa razy, jak był naprany w 4 dupy :classic_cool: także 2 razy w ciągu 6 lat to chyba znikomy procent :P :D

teoria - czytając Twoją stopkę wcale się nie dziwię reakcji Twojego faceta.Jeśli więc chcesz mu zrobić przysługę to zrób to o czym masz napisane na końcu stpki :D

Gość buheheheh
to było pytanie do xyz?:D

xyzed ---> czytając Twoją stopkę natomiast mam wrażenie, że jesteś 27 letnim prawiczkiem, który tyle gada o seksie a zapewne zna go tylko od strony teoretycznej (:P) tudzież od strony własnej ręki :P :P :P pozatym widzę, ze z polskimi utworami muzycznymi z typu bardziej ambitnych jesteś na bakier wnioskuję więc , ze marszczysz freda pod zdjęcie Dody oraz Mandaryny :O :P 🖐️

teoria - doda,mandaryna ?? brzydalki :D Kora to kobieta z wdziękiem i klasą :) a do tych 27 to jeszcze dodaj sporo :p ale fakt na ręcznym często trza posuwać jeśli ma się żonę od 25 lat i o imieniu Zofia :o :p :D