Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jaki procent mężczyzn

Polecane posty

ale jednak jesteś sfrustrowany czyli dobry seks z kochanką i tak cie nie zadowala ? czy masz wyrzuty sumienia w stosunku do żony ? czy jest jakis inny powod ?

xyzed👄 w moim przypadku 0%, nie ma takiej mozliwosci, aby facet przy mnie zasnal ;) ale trafila Ci sie teoria, przy niej to zaden facet nie zasnie, na 100% od razu ucieknie:D:D:D

nie mam ale mam za to dobry humor ,a że odbierasz go jako moją frustrację to już na to wpływu nie mam :D I widzę,że nieliczni zauważyli ,że to topik z przymrużeniem oka ;) :D

O!!!! Strip 👄 moja Ty miłości :) No że przy Tobie nie zaśnie ,to w to nie wątpię :)

haha wiedziałam, ze będziesz musiał wejść i powiedziec ostatnie słowo mimo, że się ładnie pożegnałes :P :P :P :D :D :D :D :D Strip każdy ucieknie tylko jakoś mój już 6 lat nie ucieka a jak idę sama na imprezę to sie nie mogę odpędzić od napalonych samców :P :P :P ale Ty widocznie nie wiesz jak to jest :D :D :D 🖐️ teraz już się żegnam, na prawdę ;) 🖐️ i nie napisze nic bo potrafię skończyć dyskusje, wyłączyć kafeterię i zająć sie innymi sprawami w przeciwieństwie do XYZEDA :classic_cool: :D :D :D

teorio ty super \"inteligentna \" osobo pożegnałem się tylko z tobą ale widzę,że równie tępa co \"inteligentna\" jesteś więc jeszcze raz żegnam cię teorio strip czy ta młoda pyskta cipka to może jakaś Twoja koleżanka?? :D

strip Ty nie możesz opędzić się od mężczyzn a biedna teoria niestety tylko od samców :D :D :D

dla mnie to normalne, nie widze koniecznosci podkreslania tego:D

Xyzed nie pdooba mi sie jedno w twoim zachowaniu a wiesz co ? ze do osoby o nicku strip, ktora wyraznie jest twoja znajoma zwracasz sie z duzej litery tzn Ty, Ciebie i tak dalej natomiast do osoby o nicku teoria piszesz caly czas z malych liter rozumiem, ze jej nie znasz, nie lubisz, ze cie zdenerwowala i tak dalej ale jestes mezczyzna z tego co piszesz niemlodym aby zachowywac sie po szczeniacku i chocby przez sam szacunek do osoby plci przeciwnej powinienies chyba jednak tez sie zwracac z duzej litery tak m isie przynajmiej wydaje ale w sumie moze ja jestem w bledzie a nie ty

xyzed ale sie porobilo:D, zabladzilam i wpadlam na inny topik, po tym spotkaniu z zabojadami, jestem tak wykonczona, ze nie wiem nawet jak sie nazywam. ale wieczorem nie pozwole Ci zasnac. pa pa

sally hansen - muszę Ci wyjaśnić jedną rzecz,a mianowicie nie mam szacunku do osób,które mi tego szacunku odmawiają i to bez względu na płeć.Robię czasami wyjątki jeśli kobieta zachowuje się jak kobieta,a nie jak wszystko wiedząca i z góry wszystkich traktująca osóbka.Poza tym na atak zawsze odpowiadam atakiem.

Gość hermenegildaaaa
Na dodatek osoby, które go nie chołubią, są określane mianem "cipek":O Wiesz co facet, nie dziwię się, że żona Ci nie daje i pewnie nieźle Cię do tej pory urogowiła, bo ja bym nie zdzierżyła długo z takim obibokiem i ćwokiem:O

hmm no to chyba nie jestes prawdziwym 100 % mezczyzna bo prawdziwy mezczyzna powinien kazda kobiete szanowac - nawet najglupsza pozatym nie wydaje mi sie aby teoria pozjadala wszystkie rozumy , ona wyraznie prowokowala a ty dales sie w to wciagnac

i jeszcze jedno zauwazlam - ty pierwszy zaatakowales piszac o tym zeby zrobila to co ma w ostatnim zdaniu swojej stopki i jesli to byl zart to niesmaczny i nie pokroju powaznego, doswiadczonego mezczyzny - moj mezczyzna nigdy w taki sposob nie zaazartowal by z kobiety

strip no to do wieczorka 👄 Ty masz swoją teorią prawdziwego mężczyzny ,ja mam swoją więc nie ma o co kopii kruszyć i pozwól,że tego robić nie będziemy.Ty potrafiłaś w sposób normalny powiedzieć mi co myślisz inni tego nie potrafią. Z Tobą więc żegnam się z szacunkiem ,a z innymi nie :) Jeśli wieczorem będziesz miała jeszcze ochotę na rozmowę to będzie mi miło :)

Gość tu nie ma się z czego cieszyć
strip - jesteś tak beznadziejna w łóżku, że facetowi nie potrafisz dogodzić na tyle aby zmozył go sen po igraszkach :O?

to pytanie czy stwierdzenie? bo nie wiem czy odpowiedziec czy zaprzeczyc:D:D:D

Gość wypalony
ja po seksie zawsze jestem nieziemsko głodny :D:D:D hehehehe więc zamiast przytulić partnerkę to zasuwam do lodówki... nic na to nie poradze. Pozdrawiam

hmm no to chyba nie jestes prawdziwym 100 % mezczyzna bo prawdziwy \"mezczyzna powinien kazda kobiete szanowac - nawet najglupsza \" pierdoły... głupim ludzim szacunek sie nie nalezy (nie chodzi mi o ten temat, bo kompletnie nie mam pojecia o co chodzi w tym sporze) ci 100% mężczyzni o ktorych piszesz, to zwykli frajerzy, ktorych olewaja takie babki jak autorka powyzszego cytatu, ale oczywiscie będą mowic, ze takich cenią najbardziej... ale to jak zwykle u kobiet, tylko słowa

Gość teoria to niezaspokojona
cipka

Gość komiczne co ty robisz
po seksie? w kimono czy szamiesz?

teoria to niezaspokojona ---> trafiłeś (-aś) w samo sedno ale ja sie wcale tego nie wstydzę :D :D :D :D :D :D :D :D :D :classic_cool: a wogóle to witam wszystkich :P 🖐️ widzę, ze niewiele się działo odkąd opuściłam ten topik :D :P

poszukaj kogos, moze cie zaspokoi?

teoria to niezaspokojona ---> nie musze szukac bo już mam :P :P ale mnie jest cięzko zaspokoić bo ja mogłabym na non stopie, jak króliki niemalże :classic_cool:

chyba masz kiepskiego, zmien go

teoria to niezaspokojona ---> jest rewelacyjny :P :D :D żaden facet by mi nie podołał, macie po prostu inaczej skonstruowany organizm i po orgaźmie potrzebujecie wiecej czasu na regenerację, ot co :P

Gość już odpowiadam
tylko 10% reszta czyli 90% wraca do domku

Gość OnlyME
Razem zasypiamy (kobietką jestem :-)), no chwilę pogadamy jeszcze, przytulimy się i puniamy po wysiłkach :-) Nie martw się, to przecież nic takiego.