Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzolll2323

czy wam tez baby w ciazy wydaja sie oblesne

Polecane posty

Gość krejzolll2323

nie wiem jak faceci, moga tak nadskakiwac ciezarowkom, ja wiem ze to ich dzieci (hehe byc moze) ale nawet seksza sie z nimi nie wiem, a co jak odjeda jakies oblesne wody, lozysko poza tym ciezarowka wydaje mi sie jak mutant no bo nic przy niej nei wolno. a potem jeszcze rozrywa sie im pochwa przy rodzeniu - ochyda a niektorzy sie zachwycaja, macaja te brzuchole... nie rozumiem

Gość ja to mam tlyko nadzieje
aleś ty głupia :o

Gość ryhryhr
w sumie mi trochę tak, ale nie obchodzi mnie to, za to gdy jest się zaangażowanym emocjonalnie, inaczej się to widzi

Gość krejzolll2323
jak cos to glupi przeciez kazdy moze myslec po swojemu ja chce tylko wiedziec co w nich takiego wyjatkowego

Ty tez wyszedles/wyszlas, z takiej ciężarówki, swoja droga nieladnie pisac tak o wlasnej mamie-ciezarowka, mutant, co z Ciebie za dziecko, kazdy z cipy wyszedł, przepraszam za dosłowność, kobietom w ciazy nalezy sie szacunek nosza dzieciatko pod sercem

Gość KONIEC ŚWIATA BLISKO
są wyjątkowe bo noszą w sobie nowe życie 😭 sorry za ten banał :P

Gość krejzolll2323
dobra moze za ostro napisalem, ale jest to dosc obrzydliwe, to tak jakby sie rozczulac... nie wiem nad czym to normalne baby sa, a nad moja szwagierka sie wszyscy trzesa jak nad jajcem, a ona o tych wodach, czopach, macicach w kolko

nigdy w ciazy nie bedziesz i nie zrozumiesz jak to jest, organizm sie zmienia, to nic milego, ale kobieta nosi w sobie życie i to jest najpiekniejsze , powinno sie o nią dbac , co w tym złego i dziwnego, jest w innym cięższym stanie i potrzebuje pomocy i opieki

Gość KONIEC ŚWIATA BLISKO
o jezuuuu, niektóre przesadzają, to prawda, ale większość kobitek chyba nie robi z siebie świętych krów tylko dlatego, że zaszły w ciążę - przynajmniej ja mam takie doświadczenia zgadzam się, że niesmaczne są te historie pełne fizjologicznych szczegółów, zwłaszcza opowiadane na forum publicznym - to zakrawa na ekshibicjonizm, bleee

Gość krejzolll2323
ale ona w kolko mowi o oblesnych rzeczach, porodzie, rozcinaniu TAM, rozrywaniu, zsywaniu i wogole

Gość krejzolll2323
normalnie przez ta babe nie bede mogl isc do lozka z zadna kobita juz nigdy

Gość a ja sie ciesze ze
No to pomysl - pierwsze 3 miechy rzygasz, masz nudnosci, nie masz sil na nic, zle sie czujesz caly czas, masz napady histerii - hormony buzuja. Po 3 miechach sie uspokaja ale brzuch zaczyna rosnac -masz problemy w co sie ubrac bo sie w nic nie miescisz, zaczynasz sie martwic co sie dzieje z Twoim cialem i czy facet pokocha dodatkowe kg, rozstepy i obwisle piersi - depresji mozna dostac, poza tym martwosz sie czy dziecko sie urodz zdrowe, pozniej jest coraz ciezej - pod koniec nie widzisz swoich nog, i jak tu do cholery zawiazac te sznurowki? Rodzisz w ogromnych bolach, nie spisz nocami bo dziecko chce jesc, poswiecasz sie, starasz sie to jakos wychowac zapewnic byt a na koncu Cie dzieciak zwyzywa od mutantow i ciezarowek -chyba odrobina kultury nie zaszkodzi Ciaza to nie jest przyjemnosc, a zastanawiam sie czy ze swoja dziewczyna (o ile masz)nie rozmawiasz na temat fizjologii - jej okresu itp? Bo jak nie to zacznij bedzie Ci sie ltwiej przyzwyczaic na przyszlosc

Gość krejzolll2323
delikatny? sie mi heftac chce jak widze jej telbon

Gość a ja sie ciesze ze
jezeli jest sie w ciazy zmienia to cale zycie i nie dziwie sie ze ciezarne nie maja innych tematow, bo ciaza to w tym momencie ich zycie, o tym brzuchu sie nie da zapomniec

Gość krejzolll2323
chwilowo jestem sam ale to nie ma nic do rzeczy,jak panna ma okres to nie bzykamy sie - o czy tu gadac? dobra moze to i jest trudny czas! ale wurwa do uja wafla od tysiecy lat baby rodza. i co zawsze tak im objebywalo??

tak \"Delikatny\" facet powinien byc męski a nie przezywac ze widzi jakas kobiete w ciazy to juz innej nie tknie, wiecej dojrzalosci

mnie sie nie wydają oblesne aczkolwiek widziałam raz w życiu ciężarną , która wyglądała strasznie :O spuchnięty , wielki balon z nogami jak kłody i wargami jak u rasowej murzynki :O i to była pierwsza i ostatnia jak do tej pory kobieta w ciąży, która wywołała u mnie obrzydzenie ale generalnie wg mnie kobieta w ciaży jest piękniejsza, bardziej promienna i wogóle :)

Gość a ja sie ciesze ze
pogadamy za 5 lat... moze zrozumiesz. Wyobraz sobie ze to Ty jestes w ciazy, nie odjebalo by ci przynajmniej ze strachu?

Gość powiem ci tak krejzolll2323
masz podejscie do sprawy ajk 13latek sama nie znosze dzieci, ciaza jest dla mnie obrzydliwa i nie mam zamiaru sie w to 'bawic' ale qrde do cholery przeciez kobieta w ciazy to tez kobieta poza tym nikt nie kaze ci jej sluchac ciekawe co bedzie jak przy tym 'bzykaniu' z twoja panienka zaliczycie wpadke?:O w ogole nie rozumiem jak zmona stwierdzic ze twoja dziewczyna jest obrzydliwa bo ma okres i nie 'bzykasz' sie z nia wtedy:O juz nie mowiac o samym okresleniu na seks to moze jak ty bedziesz np ciezko chory (kazdemu sie zdarza) to nie siadzie obok ciebie na lozku i nie bedzie cie pielegnowac bo stwierdzi ze obrzydliwie wygladasz... to jest czysta fizjologia-czlowiek ma to do siebie ze nie jest lalka z plastiku i produkuje plyny fizjologiczne, jego cialo sie zmienia, starzeje, jest ladniejsze lub brzydsze no i caly czas odzywia sie, wydala, rozmnaza sie itd

czytajac takie posty ciesze sie ze moj ukochany jest dojrzały i mądry, ciesze sie ze nie tak nie trafiłam:O

Gość 000
gdyby nie te "obleśne ciężarówki" nie byloby cię na świecie, pacanie.

Gość atlantida82
Ech, drogo autorze... wracaj do szkoły, a mów o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia...Żal mi ciebie, bo nigdy z takim podejściem nie będziesz wiedział, co to jedność z ukochaną osobą, nie rozumiesz cudu ciąży i narodzin. Nie będziesz dziękował niebiosom za radość, za każdy dzień:) ty nigdy nie poznasz co to szczęście... Mamy z mężem 2 smyków- super pożycie- także w ciąży, mój luby NIGDY nie dał mi odczuć, że jestem obleśną ciężarówką, tworzymy szczęśliwą rodzinę o której ty- biedny skupiony na wodach płodowych egocentryku możesz tylko pomarzyć...

Gość domi8
ja pamietam jak mialam moze 12 lat ,byla to komunia mojej kuzynki w kosciele stala zamna kobieta w ciazy,miala juz kilkoro dzieci i tak od niej smierdzialo a do tego byl straszny scisk ze zemdlalam,

Gość Nie ma się co obrażać
baby w ciąży są ohydne i tyle,a po ciąży jeszcze gorsze:) Obwisłe,całe w rozstępach,z cycków im kapie jak dojnym krowom,zaniedbane,popuchnięte....fuj! A najgorsze jak w miejscach publicznych wywalają te wymiona i karmią te swoje małe potworki:(

Gość ppp7
Nie każdy z ci.py wyszedł:-) jest jeszcze cesarka. Swoja drogą to tylko 9 miesięcy i wszystko wraca do normy, nie wszytskie kobiety mają rozstępy itd, a nawet gdyby, to takie jest życie i taka jest natura człowieka. Nic co ludzkie nie jest mi obce!

Gość majhsdhsfohjsdgihbsdgvhslhgv
Coz mamy takie spoleczenstwo jakie mamy.Dla nich kobieta w ciazy jest oblesna,nie facet ktory szczy pod murem,ale kobieta karmiaca piersia dziecko jest oblesna//chorzy ludzie,tylko tyle mozna o nich powiedziec,nie ma najmniejszego sensu dyskutowac bo oni zyja w swoim swiatku,bez obrzydliwych kobiet karmiacy pierszia!! Mnie osobiscie podbija na sama mysl kobiety pracujacej w miejscu gdzie tylkem zarabia na perfumy...Coz dziwne bo ferie sie skonczyly a malolaty nie w szkolach??