Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kathreen28

Czy w cyklu w którym zaszłyście w ciążę miałyście PMS?

Polecane posty

Mam pytanie. Staramy się o dzidziusia i zasadzie do wczoraj wierzyłam w to, że się udało. Piersi mi się powiększyły, miałam zgagę i mdłości. Niestety od wczoraj mam typowe oznaki mojego PMS czyli bezsenność, okropne zdenerwowanie, apetyt. Czy któras z Was miała PMS a potem okazało się, że jednak jest w ciąży?

Ja miałam podobne objawy jak przed miesiączką, dlatego dużo czasu minęło zanim przyszło mi do głowy, że może by test zrobić...

Gość a ja a ja a ja
ja miala m typowe objawy na okres,z czego nie powiem cieszylam sie i wogole za to po tyg opoznieniu mies. zrobila test tak jakos sam az siebie bo przeciez czulam ze okres lada dzien dostane...hmmm test wyszedl pozytywny i juz ni emusze dopowiadac ze te objawy na okres poszly tak szybko jak przyszly...

Gość celinka..
ja co miesiac mam nadzieje ze sie udało a i taknic z tego ... :(

Gość ulululu
ja jak chcialam nie bylo nic ponad rok a miesiac w ktorym nie chcialam i modlilam sie okres akurat masz...

Ja zaczynam tracić nadzieje bo dzisiaj już mam dokładnie takie same objawy jak w każdym cyklu przed okresem czyli bolesność piersi, bezsenność i zaczyna mnie pobolewać krzyż. niestety bo tak bardzo chciałam zajść w ciążę...