Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana...

orgazm ...

Polecane posty

Gość zdezorientowana...

tylko proszę poważnie... czy może byc męzczyźnie za dobrze z kobietą...na tyle aby po kilku ruchach miec orgazm? czy może być kobieta za ,,ciasna'' na tyle aby on nie potrafił kontrolowac się? to usłyszalam... nie rozumiem tego...mamy po 30lat...ja rzeczywiscie miałam sporą przerwe w igraszkach miłosnych ale ... kiedy kochaliśmy się pierwszy raz...kilka ruchów i szczytował drugi...podobnie, kontrolował sie tak, az było mi go żal...nie o to chodzi, uwielbiam go i tak...ale zaczynam czuc sie winna bo jestem za ,,ciasna'' ?? po 1 tak mowil, ze zmeczony, ze za dobrze mu bylo ... staralam sie dac mu do zrozumienia, ze to nei ejst prblem, dla mnie nie BYLO tematu teraz po 2 - milczy... faceci...

Gość ryhryhr
Ja swojemu mówię wówczas że bardzo się cieszę że było mu tak dobrze, że teraz jeszcze ja się popieszczę żeby dokończyć i tyle. To się zdarza u nas gdy mieliśmy dłuższą przerwę, gdy on jest zmęczony - czyli dokładnie tak jak piszesz.

Gość ale jajaaaaaa
to nie jest Twój problem. Zaproponuj, niech się najpierw sam, raz zadowoli, a potem dopiero za chwilę z Tobą. Powinno pomóc. :P

Gość zdezorientowana...
myslalam o tym ale nie chce ,,uczyc'' faceta co ma robic w koncu jest dorosly tylko ...ech

Gość ależ On jessst
no co za facet! Miśki, ty mnie chcesz zmusić do naskrobania! Może mi się uda w takim razie 2dej. Jutro wyślę f takim razie, skaranie boskie z tym chłopem.

Gość ale jajaaaaaa
albo zrób mu raz na szybko ręką lub lodzika, a potem jak wyżej. Po parunastu minutach powinien znowu móc ;)

Gość co to ja chciałam dodać
aha. że, ostatni numer był niekiepski.

Gość suajcie nomalnie szoke
poznałam laskę już dawno, ponad miesiąc temu. no bo kupowałam farbę. i to Polka jezd. pracuje se w takim sklepie z farbami. więc mi namieszała tej farby i fajnie nam się gadało przy tym. ale z letka nieśmiała była. więc czasem tam do niej zaglądam, żeby a to kupić w a ł y (nie z koRdły) tylko takie do malowania, a dziś znowu wał był mnie mniejszy niezbędny

Gość misioooo
moze ma malo doswiadczenia z seksem... moj misio jak go rozprawiczylam tez przez pierwsze pare miesiecy szybciutko konczyl

Gość zdezorientowana...
nie wiem ... teoretycznie ,,nie wyglada na niedoswiadczonego'' dlugo na to czekaliśmy...może był zderenrowany...nie wiem

Gość ta jasssne zdezorientowanaś
a on niedoświadczony... z tyloma lachonami się stukał, że i powszechny spis ludności to za mało... żeby zliczyć. jezzzzusssss. toś se wynalazła chłopa! nie chce Cię stukać? Zakochał się na amen! Normalne. Classic.

Gość ta jasssne zdezorientowanaś
a on niedoświadczony... z tyloma lachonami się stukał, że i powszechny spis ludności to za mało... żeby zliczyć. jezzzzusssss. toś se wynalazła chłopa! nie chce Cię stukać? Zakochał się na amen! Normalne. Classic.

do autorki topiku...wiesz ...kazdy facet przed pierwszym razem z nowa kobieta ma treme....ja tam nie wiem ..ale wydaje mi sie ze oni mysla o stosunku na dlugo przed tym zanim my pomyslimy...i sie stresuja...bo chca wypasc dobrze ...a kiedy wlasnie usilnie tego pragna to fiutek im odmawia posluszenstwa...wystarczy byc wyrozumiala kochanka ..mowic ze sie nie spieszymy...i zazwyczaj jest ok...no chyba ze to taki zawodnik tylko udaje ze przeszkadza mu twoj uscisk pochwy ..normalnie dzialajacy sprzet z normalnie dzialajacym mozgiem ...potrafi dlugo zadowalac...

Gość a ja mam Coś fajnego
! Coś super superanckiego! Jak który zgadnie, to mu obciągnę (z połykiem). A tera Uruchomcie procesy myślowe cieciunie! No! Ole!

Gość zdezorientowana...
mhm jest róznica miedzy ,,nie chce a ZA SZYBKO osiaga orgazm'' my chcemy sie kochać ... stukać /jak kto woli ale to co było...dziwni mnie i zastanawia... martwią mnie jego reakcje emocjonalne...to chyba normalne-szanuje Człowieka :-)