Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green tree

uzależniłam się od allegro..ciągle coś zamawiam..

Polecane posty

Gość green tree

czy to źle? bo już nie wiem co mam myśleć w poniedziałek zamówiłam firankę w czwartek jedwab do włosów dziś już przeglądam kosmetyki i korci mnie... ach no i dziś wygrałam aukcję dla koleżanki !!!

Gość to zakupoholizm

Gość espanolka
Wpadasz w uzaleznienie...

Gość grabarz12321
jezeli zaczniesz kupowac dla samej radosci z kupowania,a nie dlatego ze cos Ci jest rzeczywiscie potrzebne to jest to juz uzaleznienie. Mozesz byv zakupocholiczka

Gość fjhs
"wygrałam aukcje dla koleżanki"!!!! WOW!!!!hahahah

Gość artur5
Powstał nowy serwis aukcyjny: http://www.zlap-okazje.pl Opiera się ona na trochę innej zasadzie niż allegro i można w nim znaleźć tylko nowe i markowe produkty wystawiane przez serwis!

Chyba jesteś zakupoholiczką... a kosmetyki sa nie tylko na allegro, dla poszukujących bardzo dobre produkty są na kremoteka.pl, naprawdę polecam, tym bardziej, że w firmie mają rewelacyjne podejście do klienta i zawsze sie można do nich zwrócić z prośba o pomoc :)

Gość trfw435t
Moim sposobem na tanie i efektywne zakupy jest kupowanie gotowych zestawów ciuchów na Allegro. Np kupuje 50 rzeczy za 200zł wybieram rzeczy, w których bede chodzic, a reszte wystawiam dalej. Tutaj jest np jeden z moich zestawów: http://www.allegro.pl/item711006307_mega_zestaw_markowe_ciuszki_ponad_70_szt_h_m Większość rzeczy jest firmowych i tak kupujac moge sobie łatwo zarobic na nastepny zestaw Zapraszam

Można się uzależnić od zakupów przez internet to jest fakt. Ja się uzależniłam od kupowania perfum w kokai.pl. Polubiłam ten sklep za bardzo duży wybór i promocje. Dlatego, za moje ulubione zapachy nie muszę wydawać zbyt dużo ;)

ha! to lepiej się przeżuć na kokai.pl, bo oni mają znacznie lepsze oferty w kwestii perfum. A przede wszystkim nie kantują klientów i nie wysyłają podróbek. Ja jestem uzależniona od nich - i mi to odpowiada :-)

Gość jeden_moment
Na allegro nie jest drogo, więc możesz sobie zamawiać :) Gdybyś grała w rosyjską ruletkę osobiście, albo zamawiała u Cavalliego ciuchy to wówczas mogłbyś zacząć się poważnie martwić :P

Gość kamcia_25
to kup moją mega pake!:]

Gość boje się powiedzieć komukolwie
Jak zakupisz całą masę zbędnych bubli ----> powinno Ci przejść :)