Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalala..mop..

czym myć panele ,żeby smug nie było?

Polecane posty

Gość ulalala..mop..

pomocy miłe Panie.

Gość green tree
dobre pytanie!!dołączam się

Gość oyt-p
macie takie problemy przy ciemnych panelach? ja mam w jednym pokoju jasne, takie jakby nieomalowane drewno i zadnych smug nie mam. ale do reszty mieszkania chce ciemne bo sa ladniejsze ale slyszlam ze strasznie widac kurz, siersc psa itd

Gość green tree
ja mam przy jasnych... po umyciu jak już wyschną są ze smugami ale tylko w jednym miejscu...

Gość sidolux
polecam :) chociaz ja mam ciemne panele, myje ajaxem i tez jest dobrze, smug nie widac :)

Ja myje mopem z mikrofibry,,, on nie jest z takich cienkich paseczkow jak wszytskie czy ze sznurkow tylko cała szmata jest . nie wiem czy zrozumiecie, w srodku jest gąbka. fajnie sie tym myje, . a panele po umyciu pastuje sidoluxem, 5 minut roboty.

najlepszy płyn do paneli to płyn czyszcząco-konserwujacy szwedzkiej firmy pergo. Nie zostawaia żadnych smug a 1 litrowe opakowanie starcza na ponad rok uzytkowania w calym mieszkaniu. nie można go kupic w marketach tylko w profesjonalnych salonach z podlogami np w sklepie w centrum katowic http://www.meister.com.pl/ nie uzywam zadnych innych plynow do czyszczenia podłog a mam juz 15 lat panele pergo i wygladaja bardzo dobrze!!! i z biegiem czasu nabraly ladnego polysku :)

Gość Kryska33
Ja używam Dr.Schutza, który jakiś czas temu polecono mi w DDD w moim Kołobrzegu. Nie zostawia smug, dobrze czyści, a na początku wcale nie byłam aż tak przekonana :)

Gość wielka ściema
Praca z AJAXEM czystym RELAXEM!