Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena_ 1867

POLECCIE MI DOBRY PODKLAD.. cena nie gra roli.. dziękuje

Polecane posty

VICHY!!! Najlepszy! Mam osobiscie dermablend kryjacy! Switny nawet po basenie sie trzyma! Ale Tobie polecam z VICHY taki specjalny do skory z tradzikiem! Zapytaj w aptece o darmowa probke!

jak masz duzy tradzik to po 1-dermatolog!!!!! nie chcesz chyba przebywac z nim do starosci? po 2 uwazam ze kosmetyki apteczne sa w takich przypadkach duzo lepsze moja wspollokatorka miala naprawde duuuzy tradzik rozlegly i paskudnie wygladajacy , stosowala podklady apteczne firmy AVENE ( nie jestem pewna co do pisowni) efekt-genialny- ja dopiewro po miesiacu mieszkania razem zobaczylam ze ona ma tradzik jak ujrzalam ja kiedys poznym wieczorem po demakijarzu( z reguly robila do w pokoju i spac od razu:D) przezylam lekkiszok bo ania wydawala sie miec idealan cere a tu takie cos...ogolnie efekt super, naturalny, powiedziac moznaby ze ma lekki makijarz apryszcze? jakie skazy czy pryszcze :D polecam popytaj w aptekach

Gość Taaaka tam
dream matte mousse ;]

Dream matte mousse wysusza skórę. :) I z mojej buźki spływał po ok. 5 godzinach i strasznie się po nim świeciłam. :o No ale to zależy kto jaką ma cerę. :)

Gość jennyw
uzywam maybelline fresh matte kolor: perfect baige

Perfect beige? Hmm... Jesteś pewna? Chyba nie mają takiego odcienia. Przynajmniej ja się z takim nie spotkałam. :)

Gość jennyw
025 perfect beige...:) tak napisane na opakowaniu:)

Kurcze no to mi wbiłaś klina teraz. :p Ale w takim razie to chyba nie masz bardzo jasnej cery.

Gość jennyw
teraz widze ze wystepuje tez pod nazwa natural beige

Hmm... No ja bym Ci proponowała 02 buff. Szkoda że nie mam Twojego zdjęcia, bo tak w ciemno to ciężko doradzić.

Gość jennyw
hm moge wyslac na majla:)

Gość jennyw
poszlo;)

Widziałam. :) Ładna dziewczyna z Ciebie. ;) I wydaje mi się, że buff będzie odpowiedni. :) A może masz gdzieś w pobliżu drogerię, żebyś sama mogła wypróbować? Bo nie chciałabym, żebyś przeze mnie wydała tyle kasy na marne. :)

Gość jennyw
hhehe dziekuje:) :) no mam mam;) ale tam dotkniesz czegos to odrazu mowia zebys brala... ok ale pojde tam mimo wszysyko i wybrubuje ten buff;) dziekuje wielkie angolek:)

Gość Małgoorzata
polecam YvesRocher "coluleurs Nature' jest świetny, ale najpierw chyba coś z trądzikiem trzeba

Nie ma sprawy. :) Ale z drugiej strony z tego co widziałam masz bardzo ładną cerę i nie masz czego ukrywać. A ten podkład jest dość mocno kryjący, więc może powinnaś poszukać czegoś \"lżejszego\"? No chyba że bardziej chodzi Ci o trwałość. ;) Powiem coś na przykładzie mojej bratowej. Ma jasną karnację, prawie idealną cerę. Od czasu do czasu coś jej wyskoczy przed okresem. Każdy podkład, którego używała, znikał po 2 godzinach. Wyglądało to tak, jakby wsiąkał a skórę. Nie dotykała twarzy ani nic z tych rzeczy. Po prostu po 2 h wyglądała jakby wcale nie nakładała podkładu. Dałam jej wypróbować Revlona i... teraz to jej ulubiony podkład i nie zamieni go na żaden inny. Jeszcze nie jest nawet w połowie pierwszego opakowania a już kazała mi zamówić drugie. Heheh! Myślę więc, że warto wypróbować. ;)

Gość jennyw
nie ma pryszczy na szczescie.. ale mam te wagry:[ i za chiny nie moge sie ich pozbyc;/ a maybelinne matte fresh nie zbyt dobrze kryje i "splywa" po pewnym czasie... a ja nie mam zbyt zcesto czasu by chodzic i poprawic makijaz;/

To w takim razie kup tego Revlona. :) Przypudruj go jeszcze jakimś pudrem w kamieniu, a będziesz miała buźkę idealnie gładką, bez żadnej skazy. :)

Gość jennyw
ok dzieki:) a mozesz mi jeszcze powiedziec czy on nie tworzy suchosci skory?? bo na pocztaku po maybelinne tak bylo;/

Gość revlon i tylko revlon
wiem, bo stosuje juz od kilku ładnych lat, w międzyczasie przetestowałam wszelkie mozliwe na rynku podkłady kryjące i zawsze wracam do revlon colorstay; cena jest przyzwoita jak na podkład tak wydajny i spełniający swe zadanie; jak dla mnie nie ma lepszego

Gość jennyw
ok a ten z allegro to naprawde nie podroba??

Gość kjgfkshgjzshgj
angolek >>> a ten podkład nie osadza się w porach ? mam mieszaną cerę, pryszczy niewiele, ale bardzo rozszerzone pory i wągry, tak, że kryjące podkłady mi się w nich strasznie osadzają, np. z La Roche Posay. Zadowolona jestem z Loreal True match, ale to jednak jeszcze nie to, dlatego będę wdzięczna za odp. I gdzie mogę dostać ten podkład, w rossmanie chyba nie ma revlona, bo chciałabym próbkę.

jennyw nie, to na pewno nie jest podróbka. A jeżeli jest to mam nadzieję, że oryginał jest równie świetny. :p kjgfkshgjzshgj osadza się w porach troszkę, ale po użyciu pudru sypkiego lub w kamieniu ten problem u mnie znika. :) A też mam dość widoczne pory. :o Dostać go możesz w Douglasie albo w Galerii Centrum. W tych 2 miejscach jest na pewno, bo tam je testowałam. :p A gdzie jeszcze to się już nie orientuję niestety. :(

Gość zakecona pozytywnie
hej dziewczyny przeczytałam wasz topik i powiem wam że nabrało mnie na kupno tego podkładu tylko proszę doradzcie mi jaki odcień kupić. Z loreala true match miałam W3 beige dore hmmmm troszku za jasny z maybeline dream matte mousse 020(nawiasem beznadziejny podkład wysuszł bardzo skóre:()

Gość tgjgghghggh
polecam unifiance tylko jego się nakąlda minimalnie żeby nei było maski i weź próbke na poczatek