Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena_ 1867

POLECCIE MI DOBRY PODKLAD.. cena nie gra roli.. dziękuje

Polecane posty

Gość marlena_ 1867

mam 17 lat i problemy z cera-TRADZIK.. :(:( do tego ciagle przetluszcza mi sie skora :( prosze o polecenie mi dobrego matujacego, kryjacego podkadu ktory nie splynie po 2 godz:/ :)pozdrawiam

Gość marlena_ 1867
w goooooooooooooooore:D

Gość marlena_ 1867
no mam :) rzeczywiscie jest on taki dobry?? nie "splynie" po 2 godzinach jak moj obezny;/.. ? :) i wogole napisz cos o nim... a i podaj cene jesli mozesz:)

Gość rfergrtg
zdecydowanie popieram poprzedniczke, tez mam tradzik i swiecaca skore, i reblon colorstay z softflex jest neiporownywalnie dobry , zaden true matsch i zadne inne tylko revlon wiadomo ze tradzik i tak widac ale z tym podkladam znacznie mniej i przy tym wyglada bardzo naturalnie

Gość efrgtyyh
kosztuje 60-70 zl wiadomo ze skora po paru godzinach sie swieci ale porpostu to moj ideal narazie mialam 2 opakowania wymiennie z innymi true mach i innych marek dosc dobrych, jednak poprostu revlon jest niedoscigniony!!!!!! Kup w douglas nie na allegro

Gość frgrthyt
jaki masz obecnie podklad??

Gość kajka21
a ja kiedys mialam ten Revlon Colorstay tak zachwalany przez wszystkich i co? uzylam 1 raz i oddalam!! Nic nie kryl, zero, nie mowie o pryszczach bo ich nie mam ale nie kryl nawet leciutrkich przebarwien. W dodatku w ogole go nie bylo widac na twarzy, jakbym niczym sie nie posmarowala, dla mnie byl okropny. Mialam wersje dla skory mieszanej. A jaki to ten z softflex?

Gość marlena_ 1867
ten co mam teraz jest do niczego.. z sorai.. ale mam tez drugi z Lirene..

Hmm... Ja też mam conieco do zakrycia i długo szukałam dobrze kryjącego podkładu, po którym szybko się nie będę świecić i nie spłynie mi po kilku godzinach. :) Po długich poszukiwaniach zdecydowałam się na podkład Revlona. :p Nałożyłam na twarz pierwszy raz i byłam zachwycona. Idealnie wszystko pokrył, cera stała się po postu śliczna jak z obrazka. Przypudrowałam jeszcze twarz pudrem w kamieniu (Stay Matt- Rimmel) i nie uwierzysz- utrzymał się w nienaruszonym stanie 14!!! godzin. A dodam, że było wtedy prawie 40 stopni ciepła, byłam nad jeziorkiem (ale to przypadek tylko- przecież wiem że nie jeździ się nad jeziorko w makijażu :p) no i na koniec jeszcze była imprezka. :) Nie wiem ile kosztuje w sklepie. Ja kupuję go na allegro za 37 zł (to cena razem z przesyłką) :)

Gość kajka21
Angolek a jakiego koloru uzywasz? ja mam jasna cere dosyc ale o cieplym odcieniu. Ja nie wiem dlaczego mi wtedy nie podpasowal te podklad, moze jakis stary mi dali??? mozesz podac linka do strony na ktorej kupujesz ten fluid?

Gość xfhbtfjkul
NIE KUPUJ NA ALLEGRO!!!! TO PODROBA

Ja mam już drugie opakowanie kupione na allegro i zapewniam Was, że ten sprzedawca oferuje tylko i wyłącznie oryginalny produkt. Moja bratowa też od niego zamawia. :)

Gość hdrtjty
pewnie to jest sprzedawca co sie reklamuje sam....

Gość kajka21
jestes pewna ze to oryginal? zreszta sprobowac mozna bo nie jest az tak drogo, jak nie podpasuje to oddam mamie:) heh tylko mysle nad kolorem, mam cere jasna o cieplym odcieniu, mysle nad 02, 03, 04, 05, a Ty jaki kolor kupujesz jak Ci sie skonczy ten 05?

Lol no tak na pewno... Wkurzają mnie ludzie, którzy wszędzie węszą podstęp. :o

Gość kajka21
heh nie przejmuje sie :) odp jak mozesz na moje pytania

kajka21 ja mam teraz 07. :) Myślę, że kupię później 05 albo 04. Sprawdzałam testery i te początkowe są naprawdę bardzo jasne. :) Najbardziej podobają mi się się właśnie odcienie tych podkładów. Głównie dlatego, że nie wpadają w różowy kolor. Bo moja buźka ma ciepły odcień i potrzebuję podkładów wpadających w ciepły beż. :)

Aha zapomniałam jeszcze o jednym- tak, jestem pewna, ze to oryginał. Byłam w drogerii i na własnej twarzy przetestowałam ten podkład razem z bratową. :) Dlatego mam porównanie i wiem, że ten zakupiony na allegro to oryginał. :)

Gość kajka21
ahaaa!! to ja Cie zle zrozumialam:) sorki:) myslalam ze taraz masz ten 05 ale ok. Ten 05 jest ladny kolor i moze by mi asowal, jesli mowisz ze te na poczatku sa bardzo jasne to nie, ja musze miec chyba taki podobny do Ciebie:) heh bo mam taka cere jasna w cieplym odcieniu:) ok a gdzie sparwdzalas te testery? i jeszcze jedno- czy ten podklad nie wysusza? bo ja musze miec taki nie wysuszajacy, najlepeij jeszcze zeby byl nawilzajacy... a ten do jakiego rodzaju skory jest? jest moze wersja nawilzajaca luz bo cery suchej?

W Douglasie i później jeszcze w Galerii Centrum, bo w D. nie mieli wszystkich odcieni. :) Mnie osobiście ten podkład nie wysusza. :) Ta wersja jest akurat do cery tłustej i mieszanej. :) Nie orientuję się czy jest wersja do innego typu cery. Wiem tylko, że jest też ten o którym ktoś wyżej wspominał- Revlon Colorstay Softflex. Ale nie wiem, czym on się różni od tego \"tradycyjnego\".

Wiesz co? Teraz patrzyłam na stronę Revlonu i widzę, że są 2 wersje- 1. do skóry tłustej i mieszanej oraz 2. normalnej i suchej. :)

Gość panna marianna.
givenchy polecam!!!!!!!!!!!!!!! tylko nie wiem czy cie stac

Gość kajka21
oo no to suuper jak jest taka wersja, podaj mi link do tej strony jak mozesz. No i jaka wersja jest tego z allegro?? i czy maja tez do normalnej i suchej cery??

http://www.revlon.com/ProductCatalog/SubCategory.aspx?CategoryID=1&SubCategoryID=3 Tylko jest mały problem. :) Nie wiem, czy w Polsce są dostępne te wersje. Ten podkład który ja mam jest hmm... teraz czytałam na opakowaniu i pisze, że jest odpowiedni do każdego rodzaju cery. A ten sprzedawca ma tylko jedną wersję tego podkładu. Hmm... Moja bratowa ma skórę normalną. Też go używa i jest zachwycona, więc myślę, że dla Ciebie też będzie odpowiedni. :)

Gość ja też myślałam ze nie
revlon revlon i jeszcze raz revlon!!!!

Gość jennyw
hm a powiedzcie mi do cery jasnej jaki bedzie najbardziej odpowiedni??

Hmm zależy jak bardzo jasnej. Może powiedz jaki zwykle odcień innych podkładów wybierasz. :)