Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiaaaaaaa

nie popelnijcie tego samego bedu co ja!! wyjezdzajcie na studia do innego miasta

Polecane posty

Gość glupiaaaaaaa

zrobilam najwiekszy blad w swoim zyciu, zostalam w domu na studia.. podczas gdy inni imprezuja i mieszkaja ze swoimi facetami, ja siedze domu z rodziami i babcia i kloce sie z nimi ze zalozylam nie taka bluzke:O nie zrobcie tego co ja, bo bedziecie zalowac cale zycie!!!

Gość glupiaaaaaaa
bo bylam glupia!!! w liceum ciagle mowilam ze wyjade, a jak przyszlo co do czego to mi cos odbilo i zostalam.. zaluje jak niczego innego:O

Gość bo chcą odmiany
a ja studiuje w swoim mieście, mieszkam ze swoją połówką, chodzimy na imprezy razem badź osobno i też mam wyjeżdżac??:o

a jeżeli najlepszy uniwerek masz w tym samym mieście to co? No akademika to ci nie dadzą :D zresztą normalnym ludziom jakoś to nie przeszkadza w imprezowaniu, związkach czy mieszkaniu z facetem to że rodzice mieszkają w tym samym mieście. Mam w rodzinie parę przykładów :D ale jak zarabiasz i chcesz się wyprowadzić to co do tego ma rodzina? jak bym się chciał wyprowadzić i zamieszkać z dziewczyną tym samym mieście to pewnie bym jeszcze błogosławieństwo na drogę dostał :D

ja też studiowałam w swoim mieście i nie widzę w tym tragedii