Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1wera1

moja babcia...

Polecane posty

Moja babcia ma prawdopodobnie schizofrenie...tylko trwa juz bardzo duzo czasu..teraz jest w takim wysokim stadium ze nikt nie wie jak sobie z tym radzic..:( zapomina wszytsko, nie wie co robi, wkreca sie jej ze ktos jej cos ukradl, zabral, zniszczyl..oskarza o to nawet moja mame...co sprawia jej ogromna przykosc.. Babcia mieszka sama wiec to jest pewnie glowna przyczyna tych urojen... Kiedys chodzila regularnie do lekarza i brala tabletki uspokajajace po ktorych miala dwa zawaly serca..dlatego teraz za bardzo nie chcemy ja na to poraz kolejny narazac... Ale chyba nie ma innego wyjscia..:( bo inaczej to zwariuje...a tabletki moga ja jakos uspokoic..ALE jest narazona na kolejny zawal..bo nie ma pewnosci ze po innych tez nie dostanie...nie wiemy co mamy robic :( mial ktos z was moze juz taka sytuacje?? co robic??

Gość czym
dziewczyno to co opisałas to nie schizofrenia tylko demencja starcza lub alchajmer....wiem bo przerabialam to z babcia i dzidkiem swoim i swojej przyjaciółki-tzn. one to przerabiala ze swoją...

Gość o jejku ...
ja to przerabialem juz kilka razy ... to normalna demencja starcza ... ludzie warjuja na starosc :(