Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krowa Wysokomleczna

Do mam odciągających pokarm w pracy.

Polecane posty

Gość Krowa Wysokomleczna

Witam! Poszukuję dobrego laktatora, do używania po powrocie do pracy :) Zależy mi głównie na skuteczności ssania, żebym nie musiała spędzać w toalecie całych godzin. I poszukuję raczej ręcznego (w kibelku nie ma kontaktu). Gdyby do tego miał w miarę rozsądną cenę, to byłoby super. Chętnie wysłucham także rad mam doświadczonych w odciąganiu mleka w miejscu pracy. Może jest coś, na co nie zwróciłam uwagi, a powinnam? Czy praktyczne są np te jednorazowe woreczki na pokarm?

Gość elinova
Ja również polecam Avent Isis. Sama go używałam gdy wróciłam do pracy i sprawdził się w 100 %. Pozwala na szybkie odciągnięcie pokarmu. Pozdrawiam 🌻

Gość Brodawka mała
Ale elektryczne są również na baterie a taki napewno bedzie skuteczniejszy i mniej męczący.

Gość Krowa Wysokomleczna
O Avencie słyszałam już wiele dobrego. I o Medeli także. A inne firmy? Na przykład Tufi, BabyOno, Canpol, Nuk,Tommee Tippee? Ich produkty są do kitu, czy może po prostu wszyscy korzystają ze sprawdzonego Aventu i z innymi nikt nie eksperymentuje?

Gość dddaaaa
słyszałam ze takie laktatory powodują uzaleznienie, bo sprawiają blogą przyjemnosc---to prawda?