Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ________kierowca_c______

Wiecie ile zarabia KIEROWCA kat C ???

Polecane posty

moj maz wspolczuje Ci.Ja jak sie dowiedzilam ze moj facet hccialby zrobic E i jezdzic za granoice to zaprotyestowalam.Wiem jak to wyglada.Moj znajomy daje zarobic na dzien dzisiajszy 4800 ale coz z tego ze pobedzie chłop tydzien w domu a reszta w trasie?

Takie cos nie jest warte zadnych pieniedzy.

Gość bubusiowska
teraz nikt nie chce pracować za 800 bo ludzie wiedzą że mają wybór, kiedyś tego wyboru nie było. moj mąż-- oj to faktycznie, 4 tyg w trasie-- masakra!!

Gość moj maz
no niestety tak to wyglada jedynym plusem to sa pieniadze ktore pozwalaja zyc i nie martwic sie o jutro chociaz wolalabym 1/3 z tego i meza na miejscu

dobrze dobrze niech sie buntuja.Ja tez obecnie jestem w trakcie poszukiwania pracy biurowej i za mniej niz 1200 sie nie dam:))Ale poki co to oferowali 900:(

Gość a moj maz..
zarabia ok 10 tys. zlotych,fakt ze mieszkamy za granica..pracuje codziennie od 8-17

a co to jest 900 zl??na same przejazdy wydam 250 zl...i co mi zoistaje??Zarobki u nas sa smieszne.Szczegolnie kobiety maja gorzej.

moj maz u nas by zarobil ok 5 tys wiec w sumie nie ma sie co dziwic ze wszyscy wyjezdzaja:(

Gość nie porownuj
zarabkow za granica do polskich to bezsensu

Gość a moj maz..
trzeba miec porownianie :-)

Gość bubusiowska
dokładnie, ja też szukam czegoś nowego aktualnie a pracowałam już za różne pieniądze, także za 600 zł faktem jest ze nie da rady się utrzymać samodzielnie zarabiając naet te 1200, ponieważ same opłaty i rachunki pochłoną to wszystko

Gość bubusiowska
porównywac można, tylko po co, przecież tam gdzie ludzie zarabiają więcej, to wydają więcej plus straty że tak powiem psychiczne- wiecie o co chodzi.... obcy kraj, brak rodziny itd

Gość nie porownuj
porownanie porownaniem ale to ze sie zostawia praktycznie cala swoja rodzine, rodzinne miasto, znajomych tego nie da sie materialnie przeliczyc

Gość bubusiowska
nie porównuj-- dokładnie, też tak myślę

Gość a moj maz..
nie przesadzajcie..zyjemy tutaj dlugo,ja pracuje rowniez,nie zastanawiamy sie juz nad tym gdzie zyje sie lepiej?..Tutaj czy w Polsce?..zarobki sa nieporownywalne,a zycie w innym kraju to raczej nie dla tych ktorzy rozpaczja za rodzina w Polsce..

Gość a moj maz..
to siedzcie w polsce i zarabiajcie 1 tys.zl,tylko pozniej nie zalcie sie na forach jak wam zle:-)

Gość do a moj maz
hehe no dokladnie dla zwyklych materialistow bez uczuc ktorzy maja rodzine w dupie delikatnie mowiac

Gość bubusiowska
nikt tu nie płacze, nie wyżala się, rozmawiamy i analizujemy jak to jest

Gość gość
O czym wy piszecie kierowca kat c max1800 zl i praca10 do12 h dziennie sob nd. Wolna.zaladowac rozladowac palety po tonie kole18 sztuk x 2 zaladunek rozladunek 36 ton przepchac do tego przepisy tachograf i odpowiedzialnosc za innych auto i towar wlasne zycie tez do tego zaladunki na powrocie do tego inspekcja policja i fogoradary. 1800 zl na reke kierowca to pies nie czlowiek zero szacunku

Gość gość
Owszem można za 900 zł. pracować bez szkoły, na polu. Tam zresztą płacą więcej, 60 dziennie * 26 = 1560 na ręke. Kierowca musi zaplacić za kurs na C ok. 4 tyś. zł., kurs przewozu żeczy, badanie lekarskie, psychotesty, nowe prawo jazdy, karta kierowcy - ok. 1000 zł. co 5 lat. W pracy odpowiedzialność za ładunek, pilnowanie prędkości i czasu pracy. Załatwianie spraw ekspedycyjnych (język obcy) i wieczna rozłąka z bliskimi. Mam 2700 łącznie z dietami - to mało.

cześć wszystkim. minimum na rąsie to 3000 do 3500 pln wkoło komina jak cały tydzień się zapieprza zjeżdżasz do domu tylko na weekendy to woła się od 3500 do 5000 pln międzynarodówka 4/1 od 5000 pln nie dajcie się obsranym wyzyskiwaczom! ty masz odpowiedzialność za towar, ty nierzadko odpowiadasz za pieniądze z faktur z którymi śpisz pod głową, ciebie kosztowało grube tysiące pln-ów zrobienie odpowiednich kwalifikacji i jeśli masz doświadczenie i ciut oleju we łbie nie dasz sobie wcisnąć g****a za 2500 pln na piwie i napojach po 15 ton na raz..... patologia. walczcie o swoje jeżeli możecie i nic was nie krępuje. ot mamy w naszym kraju tzw. politykę powolnego/stabilnego kurwajegomać wzrostu. zawsze można dojeżdżać do lepszej roboty na drugi koniec kraju auto zagazować i heja. czołem wielkiej polsce i nie dajcie się dymać!

Gość gość
Genralnie to zalezy od firmy i od wyjazdów . Międzynarodówka 3/1 około 6.5 tys. Miedzynarodówka co week w domu około 4.5 tys Jazda pod marketami solówka około 3 tys , zestaw 3.5 tys , tandem ok 4 tys . Przy czym na miedzynarodówce mniej sie naroci fizycznie ale tu najlepiej miec C=E

Gość gość
Genralnie to zalezy od firmy i od wyjazdów . Międzynarodówka 3/1 około 6.5 tys. Miedzynarodówka co week w domu około 4.5 tys Jazda pod marketami solówka około 3 tys , zestaw 3.5 tys , tandem ok 4 tys . Przy czym na miedzynarodówce mniej sie naroci fizycznie ale tu najlepiej miec C=E

Gość Janusz34
Zjadłem zupę i zrobiłem kupę

Gość gość
Ja mam 3100 netto odprowadzane od całości praca od poniedziałku do piątku po 8h jeżeli dłużej to mam nadgodziny płatne, co dzień w domu kat C

Gość gość
Zarobki kierowców są różne. To zależy do firmy w jakiej pracujesz. Jeżeli chcecie wykonać uprawnienia na kategorię C to musicie przejść odpowiednie testy psychologiczne. Polecam wam zgłosić się do www.autosugestia.com.pl Tam przejdziecie tego typu testy.

Gość gość
Zależy gdzie pracujesz i na jakich trasach jeździsz. Ja pracuję dla Alfa Trans w Janowcu, jeżdżę głównie na zachód i dobrze zarabiam.