Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

czy to normalne

Polecane posty

czy to normalne cieszę się... że jesteś spokojniesza - oby tym razem zaczęło się układać... i kto wie moze ten przyjaciel okaze sie byc bardziej odpowiedzialny niż biologiczny ojciec obyś znalazla oparcie i spokój... powodzenia :)

normalne? ten facet to niezly cwaniak ze wmawia Ci takie rzeczy, nie badz glupia, wybacz za szczerosc ale tylko glupia zaslepiona kobieta moglaby w to uwierzyc! nie badz naiwna, Ty tez piszesz kochanie kocham do swoich kolegow? jakby to bylo normalne to kazdy robilby tak:O

Gość czy to normalne
ja juz w nic nie wierze ... wracam jednak do kraju i bede czekac do świąt .. nie moge sie jakos pozbierac.,, rozmawiac z kims innym.. spedzac czas.. nawet z pryzjacielem ..:(

Gość klara klara
jeśli to co przezywaz, to prawda to współczuję, wiem jak dłuży sie kazda minuta w oczekiwaniu. jednak coś mi sie wydaje, ze to jakaś "powiesć" ja tylko to zaczełam czytać to wiedziałam co będzie: -dowiesz sie że zdradza -zostanie z tamtą -dowiesz sie, że jesteś w ciaży... to takie przewidywalne jak scenariusz M jak miłośc...

Gość czy to normalne
wiesz duzo bym dala zeby to nie byla prawda .. dla mnie to tez wyglada jak kiepski film ... :( chcialabym obudzic sie z tego koszmarnego snu .. z dnia na dzien stracilam wszystko , bezpieczenstwo, opieke, spokoj .. dom.. rodzine ... wszystko ..

czy to normalne-> nie smuc sie..., wiem ze jest Ci ciezko ale wszystko napewno sie ułoży, jestes napewno wartosciowa dziewczyna i znajdziesz sobie takiego faceta ktory Cie bedzie szanowal a nie wciskal takie teksty, on chyba na Ciebie nie zasługuje:O

Wybacz, ale postępujesz idiotycznie, starając się zatrzymać nic nie wartego dupka, który skraca Ci życie, narażając Twoje zdrowie. Co Ty masz z tego związku? Wielkie NIC. Zrozum, to, że się kogoś kocha nie powoduje, że druga strona to odwzajemni. I nic nie możesz z tym zrobić. Im wcześniej to do Ciebie dotrze i zajmiesz się odbudową własnego życia, tym lepiej.