Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinka..

czy waga ma znaczenie przy zjasciu w ciążę?

Polecane posty

Gość celinka..

od kilku miesiecy probujemy miec dziecko ale jakos nie widac efektów wiec staram sie znalesc tego przyczyne. byłam u lekarza i powiedział mi ze mam poczekac , ze to nie tak od razu ..... no ale nasuwa sie mysl niktórzy raz i maja a my ..... a moze jest cos co pomaga w zajsciu w ciaze , moze jakas specjlna dieta ??? moze ktos podpowie cos ?

Gość celinka..
hej dziewczyny moze cos poradzicie mi ?

nie no co ty zadna dieta. czasem jest tak ze bardzo sie chce a jakos nie mozna zajsc. im bardziej sie staracie i wyliczacie dni plodne tym bardziej nie zachodzisz. stres wplywa na zachodzenie w ciaze. powoli bez nerwow.nie kazdemu udaje sie od razu. czasem trzeba czekac wiecej. dopiero po roku nie zachodzenia przy ciaglym staraniu nalezy zaczac sie przejmowac i robic badania na plodnosc. powodzenia zycze.

Gość celinka..
tak wiem ze dopiero po roku mozna sie obawiac ale ja bym chciałą juz .... i co miesiac jestem taka zawiedziona jak czuje ból brzucha bo to oznaka ze i tym razem sie nie udało . stres to ja mam nie tylko zwiazany z tym .... moja praca jest dosyc meczaca i moze wszytsko sie składa na to ....

Gość Oliwka...
Napewno stres nie pomaga i to że bardzo chcecie ... my z pierwszym staraliśmy sie pół roku a z drugim to bęc i już nie ma na to reguły i napewno trzeba dużo cierpliwości . Powodzenia !!!