Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Еlciаа napisał: Ehh nie da się was czytać, idę bajo jajo. A ja uważam, że świetny z nich duet kabaretowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: A ja uważam, że świetny z nich duet kabaretowy. moj dziadek zwykł mówić, ze lepiej żartować niż chorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: To staje w rankingu obok smakowitości Anastazji Mmmniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: A ja uważam, że świetny z nich duet kabaretowy. No może trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: moj dziadek zwykł mówić, ze lepiej żartować niż chorować Pożartuj coś, bo mnie kolana bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Pożartuj coś, bo mnie kolana bolą nie umiem na zawołanie.. musi byc do pary jakis femcel z żalami do tych facetow co nie chcą zabiegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 12 Napisano 1 godzinę temu Ze strony elci tylko na pochwały możesz liczyć bo jej imponujo takie łobuzy. Słowo napisz a i salowa będzie twoja. Caryca też już zaczyna czuć motyle. Tak ze coz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Ze strony elci tylko na pochwały możesz liczyć bo jej imponujo takie łobuzy. Słowo napisz a i salowa będzie twoja. Caryca też już zaczyna czuć motyle. Tak ze coz Wpis zawiera lokowanie produktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: nie umiem na zawołanie.. musi byc do pary jakis femcel z żalami do tych facetow co nie chcą zabiegać. Femcel to brzmi jak nazwa kremu na świąd tzipy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 119 Napisano 1 godzinę temu Heja co tu taka bryndza?:) piwnice odgruzowujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Ze strony elci tylko na pochwały możesz liczyć bo jej imponujo takie łobuzy. Słowo napisz a i salowa będzie twoja. Caryca też już zaczyna czuć motyle. Tak ze coz Jestem dziś nie w humorze, nie bawi mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 119 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Femcel to brzmi jak nazwa kremu na świąd tzipy. Albo płyn do higieny intymnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 119 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jestem dziś nie w humorze, nie bawi mnie to. O Ela straciłaś przyjaciela musisz sie wreszcie nauczyc ze kafeteryjna milosc zdecydowanie można odrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jestem dziś nie w humorze, nie bawi mnie to. Elzbieto ale inni czekają na sobotnio rozrywke. Mniejszości zawsze przegrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Elzbieto ale inni czekają na sobotnio rozrywke. Mniejszości zawsze przegrywa. Jebje mnie to, głowa mnie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Heja co tu taka bryndza?:) piwnice odgruzowujecie? Wstałam na roraty, zjadłam śniadanie na koszt kościoła, byłam na niestandardowej wycieczce, a potem odsypiałam. Aktualnie prokrastynuje obieranie kartofli. Poratuj wątkiem ratującym przed kuchnią, pani kierowniczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jebje mnie to, głowa mnie boli. To może wyloguj się do życia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jebje mnie to, głowa mnie boli. Weź pigułkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: To może wyloguj się do życia? Tak, zdecydowanie. Bajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Weź pigułkę! Wzielam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 119 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Wstałam na roraty, zjadłam śniadanie na koszt kościoła, byłam na niestandardowej wycieczce, a potem odsypiałam. Aktualnie prokrastynuje obieranie kartofli. Poratuj wątkiem ratującym przed kuchnią, pani kierowniczko. A masz obieraczkę? Ja nawet lubie obierać pyry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 10 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Femcel to brzmi jak nazwa kremu na świąd tzipy. mental femcela nadaje sie do skecza... widzialas na tiktoku jak karyny płaczą bo facety nie podrywajo? smieszne jak sie role odwrocily w kilka lat od inauguracji 4 fali feminizmu... kto by przypuszczal ze beda staly w kolejce po przydzial kielby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 10 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, miszluft napisał: ze kafeteryjna milosc zdecydowanie można odrzucić libed sie zestresuje ... miejty litosc dla kurdupla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, miszluft napisał: A masz obieraczkę? Ja nawet lubie obierać pyry Nie mam, to chyba na jakieś przemysłowe ilości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 119 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Ovidio Lopez napisał: mental femcela nadaje sie do skecza... widzialas na tiktoku jak karyny płaczą bo facety nie podrywajo? smieszne jak sie role odwrocily w kilka lat od inauguracji 4 fali feminizmu... kto by przypuszczal ze beda staly w kolejce po przydzial kielby A twoj mental na melodramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Ovidio Lopez napisał: mental femcela nadaje sie do skecza... widzialas na tiktoku jak karyny płaczą bo facety nie podrywajo? smieszne jak sie role odwrocily w kilka lat od inauguracji 4 fali feminizmu... kto by przypuszczal ze beda staly w kolejce po przydzial kielby Nie oglądam tiktoka, bo to rak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 119 Napisano 1 godzinę temu Pytanie do kobiet - ile razy trafiłyście na filmik o którym leksio nawija? Czyli narzekająca baba na brak podrywu? Ja nigdy. myslicie ze kleksiowi Świrmo udostępnił ten 7 poziom ukrytego internetu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 119 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Nie mam, to chyba na jakieś przemysłowe ilości. To kup sobie przecież to jest sto razy wygodniejsze niz nozem. Przemysłowe to nie wiem, ja obieram 3 ziemniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Nie oglądam tiktoka, bo to rak. takie samo raczysko jak srafe.. moze nawet zabawniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 14 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Ty naprawdę aż tak przeżywasz czyjeś internetowo-miłosne animozje? W sensie, czy naprawdę toczę bekę z tego krindżu? Nie taką, jak bym toczyła normalnie, bo jednak zdaję sobie sprawę z ograniczeń umysłowych Makarona, który poza tym wydaje się być ok. człowiekiem. Sprawdź polonistko znaczenie słowa "animozja", a potem przemyśl, czy na pewno pasuje do relacji salowa-Makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach