Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agutka30

CZYŻBY OD 17.09 DK? CEL50KG

Polecane posty

No więc moje drogie postanowiłam idąc w ślady mojej mamy i chrzestnej rozpocząć dietę kopenhaską... nie wiem na ile mi starczy sił ale jeśli wytrzymam te 13dni to normalnie kupie sobie jakąś fajną nagrodę;) codziennie będę odkładała 5zł i potem za uskładaną kasę cosik sobie kupie;) mam ogromną motywację; 1) zaczyna się lada momento szkoła 2)moje kochanie wraca z Anglii 4.10 3) 6.10 idę na wesele jego siostry (cała jego rodzinka!!!) 4) nie mam już w co się ubierać;/ i plan jest taki... przez weekend solidnie się przygotuję... żołądek potrzebuje 3dni by się skurczyć, zatem już jutro będę jadła podobnie jak w kop. a od pon ostro... może jeszcze jakaś dietowiczka namyśli się na kopenhaską? razem zawsze tak raźniej;)

Kochana szalejesz;) jak tak dalej pójdzie to nic z Ciebie nie zostanie;) wiesz co... ja tez chyba się przyłączę ale muszę to jeszcze dobrze przemyśleć hehe;) w sumie schudłąm już 2kg;) ale żmudnie mi to idzie...

Gość rtrtyt
smiechotka ciekawa a ile wazysz???

66,5. 1,5kg już spadłam... dobre i to hehe;) ale chcę tak szybciej chudnąć a potem się będę martwiłą o jojo i dalesze kg... może jeszcze ktos się przyłączy?:) do kiśki-> wariatko!! gdzie Twoje 3kilogramy? ;P ciesze się że się przyłączysz;)

Często po pierwszych dnia odchudzania jesteśmy zachwyceni efektami, nie zdając sobie sprawy, że pozbywamy się zapasów wody, a nie tłuszczu. O spalaniu tłuszczu tak naprawdę możemy mówić dopiero po 11 dniach diety. A tak wygląda rozkład spalania na tradycyjnej diecie redukcyjnej: Etap 1: Przez pierwsze 3 dni diety tracimy 70% wody, 5% białka, 25% tłuszczu Etap 2: Do 13 dnia diety tracimy 19% wody, 12% białka, 69% tłuszczu Etap 3: Między 21 a 24 dniem diety tracimy 15% białka, 85% tłuszczu Etap 4: Od 24 dnia diety tracimy 25% białka, 75% tłuszczu Dlatgeo też moja dieta będzie trwałą znacznie dłużej... cel jest jeden... 50kg do świąt;)

yyy....z tego co masz na stopce to wazyc ponad 60kg i chcesz schudnac 50? gratuluje poczucia humoru albo glupoty, albo nie wiem jeszcze czego

wkońcu jakiś aktualny topic o kopenhaskiej;) zaczynam z wami... ja tez mam 6 wesele hehe;D kto wie, może idziemy na to samo;) proszę was o jakieś szczegóły dotyczące diety... tzn przepis znam, chodzi mi raczej o wasze własne przeżycia... wnioski itp

Gość 12121
smiechotka a ile masz wzrostu????moze sie przylacze

nie wiem... dawno się nie mierzyąłm ale myślę sobie że gdzieś z 165cm;) czyli malutka, grubiutka hehe;) przyłącz się zapraszam;) fajnie tak na bieżąco się z kimś dzielić smutkami;) i gubionymi kg;D

Gość gdzie jesteście chudziny
o coś dla mnie... piszę się na to!!! tylko czy to napewno działą?

no to do zainteresowanych; czas na dwa dni przygotowawcze, wówczas więcej schudniemy i łatwiej będzie nam znieść dietkę... ja jutro postaram się zjeść tak do 500kcal... i jak najwięcej warzyw owoców... damy radę;)

Gość Nadia_KK
Ja też sie na to pisze :) od poniedziałku czas zacząc :) Piszmy sobie o efektach i jak sobie z nią radzimy, a napewno razem nam sie uda :) Ja niestety nie moge sie do niej przygotować bo przez weekend mam gosci...wiec jeszcze sobie poszaleje :D

hehe;) ja szalałam tak w tamty weekend:-P a dziś jestem troszkę przeziębiona, katar i te sprawy więc wykorzystam to na to by jeść mniej... rozpoczynam od kawy:) wyj ątkowo bez mleka:( bo mam tylko takie 3,5% więc już je sobie odpuszcze... o.... a tak w ogóle to przydaoby się poćwiczyć troszkę:)

Gość Kiska18
witam Śmeichotko:) widzę że tylko ty dziś na posterunku:) oczywiście z wielką chęcia się przyłączyłam bo już dosłownie nie mogę paterzeć w lustro... z tym że ja juz dziś zaczynam kopen bo im szybciej zacznę tym szybciej skończę:)) kawę juz wypiłam. z zamego rana chwile ćwiczyłam i póki co mam w sobie tyle energii do dalszej pracy:) problemem bedą orzechy i winogrona które kocham i uwilbiam ale cóż... trzeba sie poświecać:)

Gość kobitka23
przyłączam się dziewczyny i to też od dzisiaj bo zaraz mi lustro pęknie tak sie roztyam w wakacje... waga; 74kg wzrost;175 cel; 15kg

witam nowe dietowiczki:) co za kat z tą dieta... dletego wolę się juz zacząć przygotowywać, bo jak powiem sobie że od pon start to pzrez weekned tylko jeszcze przytyje;/ takze póki co wypiłam kawe i niedługo zjem jakąś sałatkę;) powodzenia i myślcie o tym że za 15dni będziemy takie laski że hej hehe:)

Gość kobitka23
mam ochotę juz na te jajka heh;d wiec juz je gotuje... ludzie dopiero zdaąłm sobie sprawe ile podjadammiędzy posiłkami;/ ale stop nie ma tak dobrze hehe;p no dziewczyny jak się sprężymy to dychę zgubimy:)

Gość Nadia_KK
Ja jeszcze korzystam z dni rozpusty hehe :D dzisiaj rano dwie bułeczki, potem pewnie tiramisu wszamam, a wieczorkiem na jakiej piwko :)

ja juz wcinam jajeczko hehe;) kocham dietę kopenhaską jest atwa i przyjemna i skuteczna i w ogóle ale będę laska:0

W końcu heh znalazłam KObiety chętne do zgubienia kg :) ja do świąt planuje ważyć tak gdzies 53kg :) i musi mi się udać kurcze nooo :D:D Wiec od poniedziałku Dieta Kopenhaska :) Jestem z WAMI :D

witam kolejną osóbke;) a może nam zaprezentujesz się w całej okazałości hehe;d ile ważysz itd? i ile chcesz wazyć? dziewczyny juz się katuja kopen ja zaczynam od poniedziałku gdyż zaserwuje sobie dwa dni przygotowawcze... hehe ale bedziemy laseczki;)

Gość staruszka hehe
wchodzę w okres menopauzy;/ i zauważyłam ze chodź jem dosyc normalnie, czyli tak jak wcześniej to zaczynam tyć... w ciągu 3miesięcy przybyło mi 7kg;/ aktualnie przy wzroście 165cm ważę 69kg;/ i tych 9 mogłąbym sie pozbyć... podoba mi sie ta dieta, moja córka była na niej dośc niedawno i schudła 10kg, dlatego też i ja się przyłączam od poniedziałku. Zamierzam też dużo ćwiczyć by moje ciało niestraciło zbytnio na jędrności. Pozdrawiam i zycze powodzenia;*

Hej Dziewczyny!! Cieszę sie żę was znalazłam, bo też planuje od poniedziałku kopenhaską:D tez mam wesele :D hahahaha no to super:)

zapomniałam dodać mierze 165cm waga 65 kg ALE BEDZIE WYMARZONE 53 ;) HEHEHEH

właśnie sobie robie takie jedzonko; sałata lodowa+papryka+2jajka na twardo.... z racji tego ze ważę dwa kg więcej i prawdopodobnie mam cm mniej to u mnie bedzie 50kg;) i to już niedługo hehe;DDD

hej;) ja idąc za przykładem śmiechotki postanowiłam zrobić dwa dni przygotowawcze, dziś same warzywa a jutro only woda!!!! boję się poniedziałku i zastanawiam się jak ja te jaja do szkoły wezmę...

chłopcy codziennie noszą i nie narzekają;p NICK-----------WIEK-------WAGA-----WZROST------WYMIARY-----CEL śmiechotka 22 67 164? nie wiem 50