Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agutka30

CZYŻBY OD 17.09 DK? CEL50KG

Polecane posty

skopiujcie i dodajcie siebie;) NICK--------------WIEK-------WAGA-----WZROST------WYMIARY-- ---CEL śmiechotka------22------------ 67--------- 164?-------- nie wiem ------50

NICK--------------WIEK-------WAGA-----WZROST------WYMIARY- - ---CEL śmiechotka------22------------ 67--------- 164?-------- nie wiem ------50 2face-------------20------------65-----------165---------okrągłe:P------53

hehehe :D Ja w tamtym roku jak robiłąm kopenhaska w trakcie szkoły,to jadłam to co miałam do zjedzenia w kiblu :D hahaha. te warzywa i wedline to jadłam na korytarzu,,ale z tymi jajkami taka lipa ze szok :D

dziewczynki,,tej tabelce brakuje jednej rubryki.. Ja poprawiam Nick........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna.. Cel..Zostało.. ***asi***------20------1.70cm.....90kg........83kg------------70kg----13kg śmiechotka-----22---1,64?---------??----------67 --------------50------------?? 2face----------20-----165----------??-------------65----------53------------?? Myśle że ta lepsza,,ale jak chcecie.

Nick........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna.. Cel..Zostało.. ***asi***------20------1.70cm.....90kg........83kg------ ------70kg----13kg śmiechotka-----22---1,64?---------??----------67 --------------50------------ 17kg 2face----------20-----165----------??-------------65---- ------53------------12 kg to ja poprawie od razu :)

hehe;) dobre:) Nick........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna.. Cel..Zostało.. ***asi***------20------1.70cm.....90kg........83kg------ ------70kg----13kg śmiechotka-----22---1,64?---------68----------67 --------------50------------ 17kg 2face----------20-----165----------??-------------65---- ------53------------12 kg

Nick........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna.. Cel..Zostało.. ***asi***------20------1.70cm.....90kg........83kg------ ------70kg----13kg śmiechotka-----22---1,64?---------68----------67 --------------50------------ 17kg 2face----------20-----165----------65-------------65---- ------53------------12 kg haha już teraz chyba jest dobrze Dziewczyny a moze napiszecie pare słów o sobie :):)

Gość jusiek
to ja też się przyłącze do was ważę 78 kg wzrost 170 i 30 lat,ale czy dam radę?

jusiek a masz inne wyjście ? :) Damy rade musimy przynajmniej Ja Ja to Chce swego KOchanego oczarować i uwieńcze swoje odchudzanie i zrobie taniec brzuchem :D haha

tak zagladam do was co jakis czas i widzę że nie jestem osamotniona hehe;d biore się za pisanie artykułu... praca, praca... a tu burczy w brzuchu;D zadowalam się butelką mineralnej... wiecie co... jestem swiecie przekonana że schudnę;D

Jusiek wpisz sie do tabelki :) JAk powyżej w tabelce widać. Jestem Asia i mam 20 lat. odchudzam sie od zawsze,ale bez skutku. No i teraz postanowiłam schudnać raz a porzadnie :D hehehe

a ja właśnie też czuję że tym razem schudnę :) zostały mi dwa tygodnie wakacji :D:D i trzeba to wykożystać kurcze a nie wiecie czy przy tej diecie mozna palic? Bo ja mam taki dziwny zwyczaj ze jak jestem gdzies na jakims piffku to czasem sobie zapale :D

małe sprostowanie przez te 2 tygodnie na piffko chodzic nie będę na wode sie przeżuce ale co z tymi fajkami ?:/

piwa nie mozna., palić można:) sama troszkę popalam;/ no właśnie dwa tygodnie wakacji ... czyli ostatnia szansa by schudnąć;) damy radę;)

też tak macie że jak pijecie to chce wam się palić? dziwne to jest... ale jak się ostatnio dowiedziałąm że kieliszek wódki ma 140kcal (!!!) to powiedziałam nigdy więcej... hehe;D

Gość Norwegianka
Hej mogem siem przyłonczyc? :) mam 23 lata, 178 cm i jakies 9 kg balastu przy 74 kg. Chyba przejde na 1000 kcal na początek a potem sie zobaczy moze ta kopenhaska? Zastanowie sie pozniej:)

hej hej, smiechotka witaj! inne dziewczyny rowniez 🌻 ja tez mam zamiar zabrac sie za siebie kiedys udzielalam sie na innym topisu, ale pozniej nie mialam neta pare dni i o diecie tez zapomnialam :-o 😭 oczywiscie dopisuje sie do tabelki: Nick.........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna.. Cel..Zostało.. ***asi***------20------1.70cm.....90kg........83kg------ ------70kg----13kg śmiechotka-22-------1,64?-------68-----------67 ---------------50------ 17kg 2face--------20--------165--------65-----------65----------------53-------12 kg vanilka------21---------171-------78-----------67----------------57-------10 kg

witam Cię cieplutko;) ja jednak od jutra przechodzę na dietę a\'la kopenhaską, czyli bedę jadła mniej więcej to samo ale będę zamieniała niektóre produkty. Jak się przed chwilą dowiedziaąłm moja koleżanka jest już drugi tydzień na takiej diecie bardzo podobnej, z tym że np jak nie ma pomidorów to je paprykę, albo jak nie ma jogurtu to je activie itd... i chudnie tak jakby była na kopenhaskiej. Ale zamierza ja stosować koło 3tygodni bo ma dosyć dużą nadwagę. schudła juz 5kg a je tak od 10dni..

a słuchajcie dziewczyny.. na kopenhaskiej nie pasuje mi strasznie ten befsztyk ,który bądź co bądź często sie powtarza,, ija zawsze zamiast tego stosowałam pierś z kurczaka,,myslicie że efekty co do zmiany metabolizmu będą takie same?? I zawsze sie zastanawiałam,czy mozna w trakcie tej diety witaminy przyjmować.?

z tego co wiem befsztyk mozna zamienic na piers z kurczaka, a witaminy nie przeszkadzaja :-)

tak, moja chrzestna np nie je befsztyka wcale a wamian dwa plastry szynki i też chudnie, tu chodzi głównie o mieso:) moim zdaniem to nie trzeba jeść dokładnie tego, mozna zamieniać produkt innym, o podobnym zasobie energetycznym. Tak samo jak szpinak mozna zamienić brokułem tak i kurczaka indykiem, proste:0

Nie do konca. Bo befsztyk jest z wolowiny, ktora zawiera L-karnityne, np. Podstawa tej diety jest kawa z rana na pobudzenie metabolizmu, ale inne skladniki tez sa wazne, np. jajko powinno byc gotowane i to na twardo

hej dziewczyny!! chetnie dolacze sie do diety tylko blagam napiszcie o co w niej chodzi co i jak. przyznam ze ide na latwizne was wypytujac ale nie mam cierpliuwosci do wyszukiwania czegokolwiek w necie.

no i dopisuje sie nick.........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna.. Cel..Zostało.. saszulek....22...161...63...61....52....9

oszaleje z pewnością... nikt we mnie nie wierzy;) a ja jutro zaczynam i dam radę żeby nie wiem co;0 poprostu czuję że co to dla mnie jest 15dni;) napewno dam radę;) a jak nie to zawsze można spróbować jeszcze raz hehe;D ale dam napewno bo mam motywację wielką;) także wspierajcie mnie a nie pieprzcie że mi się nie uda... o i tyle;) od jutra kopenhaska i już;P

Smiechotka, ja nie twierdze, ze nie wytrzymasz 13 dni. W koncu co to za sztuka. Ja twierdze, ze potem bedziesz tyc \"od powietrza\". Ja kiedys tez bylam taka madra jak ty, a miesiac temu musialam juz walczyc ze 108.5kg. Ale to twoje cialo i twoje bledy

Czy ja też moge się przyłączyć ? brakuje mi zapału i konsekwencji by schudnąć do upragnionej wagi 50 kg -planuję dietę od każdego poniedziałku, ale tym razem wierzę że może się udać :)

jasne że się uda, co ma się nie udać;) ja startuje jutro żeby 7dzień wypadł mi w sobotę bo w nd to tak przykro nie jeść . Zobaczymy jak to będzie kochane;0 bużka

Gość zdesperowana18
ja tez się przyłączam. jak najszybceij musze duzo schudnąć.... nie mam już sił do siebie