Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agutka30

CZYŻBY OD 17.09 DK? CEL50KG

Polecane posty

masz 18lat? nie wiem czy to dobry pomysł... to dosyć poważna dieta i w Twoim wieku... ale wiem że i tak zrobisz po swojemu;p to życze powodzenai

witam kochnae dietowiczki:) zaczynamy;P pamiętajcie o ćwiczeniach dla lepszych efektów. Ja właśnie piję kawusię, mam tyle energii hehe;D mam nadzieje że to nie będzie słomiany zapał hehe;)

hej dziewczyny!! jak dla mnie ta dieta odpada, doczytalam sie i wychodzi na to ze tam trzeba jesc jajka gotowane bez chleba, a tego to ja nie zniose, nie lubie jajek (zwlaszcza zoltek) i nie wyobrazam soebie jak mozna je jesc bez chleba, ja po prostu bym zwymiotowala o ile bym to wcisnela w siebie. a tak z ciekawosci jak robicie befssztyk i czym mozna go zastapic, bo szczerze to nigdy nie gotowalam wolowiny i nie wiem jak do tego sie zabrac:) powodzenia tym ktore zaczynaja i trzymam kciuki

Cześć Dziewczynki :D:D Śmiechotka ciekawa, czyli zaczęłaś już dzisiaj spoko ja też mogłabym, tylko że rodzina mojego chłopaka zaprosziła mnie dzisiaj na obiad pierwszy obiad :D:D hehe więc nie mogłam odmówić :P Od jutra zacznę i jeszcze na dodatek jutro mam rozmowę w sprawie pracy wrrr ..... saszulek -ja np. befsztyk zastapywałam piersia z kurczaka albo z indyka ;P

póki co zyje o kawie;) ćwiczyłam 30minut i w ogole mam duyżo zapału;) zaraz będe gotowała jajeczka, które osobiście bardzo lubię;) i akurat chleb nie jest dla mnie aż takim wyrzeczeniem, gorzej ze słodyczami, ale to przecież puste kaloriie, które nic pozytecznego nie wnoszą do mojego organizmu... więc poco? jedynie dla przyjemności podniebienia;) zatem pełna optymizmu wystartowałam z kopenhaską;) mam nadzieję ze wytrwam, i dziękuje że trzymacie kciuki, o ile trzymacie heheh;) damy radę kochne;)

ale będę laska ;) ;) :) :) :) :) :) :) ;) ;) :) :) :) :) :) ;) :) :) i to już za 12,5 dnia:)

trzymamy trzymamy:) a przynajmniej ja trzymam:) dlamnie chleb sam w sobie tez nie jest czyms specjalnym i bez problem moge go nie jesc, tylko te jajka....

jajka to żywy cholesterol więc trzeba uważać;) nie mozna wpaść z jednej skarjnosci w drugą;) widzę jak trzymacie;) normalnie pięściami uderzacie w klawiaturę heheh;D

Witam ponownie - ja zaczynam (lekko zmodyfikowaną) kopenhaską od jutra czy wiecie ze od jutra równe 14 tyg . do Świąt - dziś idę doMc Donalda na pożegnalne lody :) aod jutra 14 tyg. postaram się odchudzać

hej slonca! jezeli dobrze rozumiem to od jutra 3 dziewczyny zaczynaja kopenhaska :) super z w grupie razniej!!! :) mam nadzieje ze jutro w tym samym skladzie zameldujemy sie 👄

hejo :D ja jednak przełoze moją kopenhaską na za tydzien ;D z przyczyn to a takich,ze za duzo w tym tygodniu sie bedzie działo :D

Dzieńdoberek :D Jejuu jak mi sie wstawac nie chce no ale cóż siły wyższe :D Może kawusia mnie troche obudzi :DD Wczoraj moje Kochanie powiedziało że jak schudnę 10kg to jak kościotrup będę wyglądała :/ hehehe i dobrze :D śmiechotka ciekawa jak tam dieta trzymasz sie :)

Witam laseczki :) Właśnie się obudziłam i zaczynam od kawy . Kurde mam straszną motywacje i nie poddam się. udało mi się przytyć w miesiąć jakieś 4 kilo i teraz muszę to zrzucić żeby wrócić normalnie a studia. Doła normalnie złapałam bo od roku moja waga utzrzymywała się ciągle na stałym poziomie i byłam bardzo zadowolona a teraz nagle coś mi rypło w psychice i zaczęłam się obżerać jak głupia świnia. Musze się tego pozbyć.

Mam nadzieje że nie tylko ja postanowiłam spróbować ...bo coś pusto tu dzisiaj ...nikt się nie odzywa :(

Paszczak1985 Witaj :D:D nie jesteś sama ja przynajmniej jestem hehe ;D Jeszcze dzisiaj nic nie jadłam troche skubnelam szynki ale jakos nie dam rady to chyba z nerwów.Miałam okropną rozmowę w sprawie pracy ciągle o tym myśle jak mogłam tak się dać wyprowadzić z równowagi ehhhh

Gość Nadia_KK
Witajcie :) dzisiaj mój pierwszy dzien kopenhaskiej, narazie na sniadanko byla kawka, ale niedlugo idę sobie przyrządzic obiadek :D

Gość reni 70kg
Cześć dziewczyny! Muszę się do was przyłączyć. Cholerka tak przytyłam w ostatnim czasie nawet sobie nie zdając z tego sprawy. Brzuchol prawie lezy mi na kolanach. Te postwiłam sobie za cel wagę ok. 58 kg, tyle mi wystarczy bo nie lubię straznych chudzielców. Tylko, że to prawie 12 kg do zrzucenia.... Pomożecie mi?

witam;) ja już mam za sobą 1,5dnia. jak narazie czuję się bardzo dobrze. Narazie się nie ważę by zauważyć potem lepsze efekty. Do Reni70: co to jest 12kg;) napewno dasz radę, wszystkie damy;) mi marzy się waga 50kg ale jak będę ważyła 55 to już bedę maxymalnie happy;) czyli do dziela hehe;) kopenhaska jest dobym początkiem do dalszej diety... mam nadzieję że chociaż te 7kg podczas niej schudnę, a potem coś jeszcze innego wymyslę;) pozdrawiam

iiii ..... wystartowałam :) Od dzisiaj zmodyfikowana kopenhaska - moja siostra też modyfiklkowała tą dietę i schudła bardzo ładnie. Moja dzisiejsza modyfikacja nie była do końca zaplanowana - ale ... nie miałam 2 jajek - więc zjadłam jedno, mięso (schab) ugotowałam z warzywami i przyprawami, sałatę też mam z przyprawami - jak mozna cokolwiek jeść bez przypraw ?! został mi jeszcze na dziś szpinak i ... kupiłam ... zapas na kryzys :) (w postaci marchewek jabłek i ogórka :) - tak na wszelki wypadek. Dziiś pewnie pójdę wcześnie spać - by nie myślec o głodzie. Zdecydowanie za mało piję - jakoś nie mam potrzeby - ale wiem, że powinnam - to podtawa odchudzania i generalnie odżywiania - musze się jakoś przestawić.

Gość Śmechotka ciekawa
hej monia;) ja wolę nie ryzykować z modyfikacją ale jeśli będę miałą taki kryzys nie do przetrwania to obiecałam sobie zjeść jakieś dodatkowe warzywko;) ale póki co nic takiego nie nastapiło więc hip hip hura;)

;) zgadzam się z pania na górze;) ja zaraz idę pobiegać;0 także spadam kochane, kupiłam sobie pedometr i od dziś zamierzamy robić z koleżanka 5km dziennie, codziennie;) ale będziemy laseczki...;) jeszcze 11,5dnia;)

spoko tez bym sobie poćwiczyła ale narazie nie mam jak... Dzisiaj bardzo mało zjadłam a w zasadzie wypiłąm tylko kawe :/ i poskubałam szyneczki plasterek chyba jestem jakaś nienormalna :/ ale to pewnie z nerwów bo miałam paskudny dzień ehh

no oczywiste że lepeij nie modyfikować - bo szybko można całkowicie odejść od diety podstawowej - ale niestety ja nie mogę - no cieniutka jestem ale jedzenie bez przypraw jest dla mnie nie do przełknięcia :) właśnie zjadam szpinaczek - ja dodałam czosnku soli i trochę śmietany - ach jak mnie kusi coś aleeee .. musze być twarda :) buzka dla wszystkich

Dzielnie przeszłam przez kopenhaską w maju- pozbyłam się 6 kilogramów. Stosowałam przyprawy i zioła- sól i vegetę zresztą też tylko w ograniczonych ilościach.

Hey 2face - nie przejmuj się tak rozmową pomyśl o tym jaką laską będziesz juz niedługo... a na następnej rozmowie napewno pójdzie Ci lepiej....w końcu nic tak nie pomaga jak lepsza samoocena a po schudnięciu napewno o wile Ci się podniesie ;) moniaaa78 Jeśli uważasz że lepiej będzie Ci ją modyfikować to jasne, że tak zrób. Ja też wcześniej troszke zmieniałam jak ją przechodziłam i efekty były więc lepiej troszke zmienić niż nie przejść. Ciesze się że jest nas więcej i mam z kim podzielić się wrażeniami heh. Jak narazie się trzymam zobaczymy jak będzie dalej. Ale mam dużą motywacje bo 1 paź już tuż tuż. Najgorsze są u mnie pierwsze 3 dni. Zważę się dopiero po tygodniu bo wolę nie ryzykować załamki. Wiem tylko,że moim największym problemem będzie nie picie ... bo pije praktycznie codziennie. Nom ale przynajmniej się przekonam, że mogę przeżyć kilka dni bez piwa.

NICK-------- WIEK----- BYŁO -----JEST-----WZROST------CEL 1---------->CEL 2 moniaaa78 ---> 28------> 62-------> 62-------> 165 ---------> 55-------------> 50 Ciekawe czy zaskoczy mi stopka? :)

ach nie wytrzymałam i się zważyłam hehe;) wiecie co zauważyłam? ze zeszczuplała mi buzia... albo mi się wydaje... w kazdym razie dziś może byc ciężko bo idę do pracy dopiero na 17 czyli cały dzień sama w domu... ja i lodówka aić;/ ale dam radę;) a wy jak tam? NICK-------- WIEK----- BYŁO -----JEST-----WZROST------CEL 1---------->CEL 2 moniaaa78 ---> 28------> 62-------> 62-------> 165 ---------> 55-------------> 50 śmiechotka--->22------>68---------->65,8-------->164------->60---------->55

Gość reni 70 kg
NICK-------- WIEK----- BYŁO -----JEST-----WZROST------CEL 1---------->CEL 2 moniaaa78 ---> 28------> 62-------> 62-------> 165 ---------> 55-------------> 50 śmiechotka--->22------>68---------->65,8-------->164---- --->60---------->55 reni 70 kg------>26----->62--------->73------------>166-------->60-------->58