Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agutka30

CZYŻBY OD 17.09 DK? CEL50KG

Polecane posty

przegladam wlasnie menu kopenhaskiej i widze, ze tu wszystko jest poustawiane na dni. wiec nie wiem,czy bede mogla tak robic? moze po prostu zastosuje troche jej zmieniona wersje?:D na sniadanie bede jesc tą szynke lub jogurt, w szkole jogurt lub owoc, obiady bede brac z menu, no a na kolacje kawa?:D

witam dietowiczki;) do Irret: my się już znamy bo to ja się wypowiadałam na topicu olewka ostatnio hehe;) otóż, ta kawa z rana jest bardzo ważna gdyz pobudza hormon tarczycy do produkcji insuliny... co przy owej diecie jest bardzo ważne;) natomiast wiem że wiele osób modyfikuje dietę wiec oczywiście mozna;) ja juz jestem dalej niż blizej i o cholerka czas zmienic stopke hehe;)

Gość yeahyeah
hej, smiechotka, jak tam idzie? Dawno sie nie wpisalas.

ach witam:) już bliżej jak dalej... ale powiem wam że nie wiem co to bedzie jak skońjczy się kopenhaska... ta dieta jest rewelacyjna i poprostu czuję sie niesamowicie lekka:) teraz będzie problem jak z tej diety wyjść... nie dopuszczę do jojo!! ostatnio chudnę coraz wolniej więc zważe się dopiero po zakończeniu diety... ach... dziwnie będzie:)

witam was bardzo, bardzo cieplutko :D otóż zakończyłam już dietę, póki co waga wskazuje 60,3kg czuję się genialnie :D warto było pokatować się te pare dni dla takiego efektu... a dzis... tradycyjnie rozpoczęłam dzień od kawy. Zamierzam zrzucić jeszcze drugie tyle i przede wszystkim nie dopuścić do jojo. Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko :* warto :D

Gość do niej
śmiechotko, jestem ciekawa czy utrzymujesz wagę czy dopadło cię jojo:P dawno cie nie było...

witam wszyskich bardzo bardzo serdecznie:D nie pisałam baaardzo długo.. ale jak wiadomo szkoła się zaczęła więc tyle czas już nie ma... zreszta mam teraz ograniczony dostęp do neta... w każdym razie moje kochanie wróciło już do mnie i było pod woelkim wrażeniem:D Zmieniłam swoje życie o 180stopni... Teraz nie jem... teraz się odżywiam:D ach kobitki... life is beautiful :*

Gość guess
Hey Smiechotka! Gratuluje sukcesu! Mam pytanko: podczas Twojej diety cwiczylas tez intensywnie??? Pozdrawiam serdecznie!

nie ćwiczyłam intensywnie... ale chodziłam czasem na basen, czasem skakałam na skakance, czasem sobie ćwiczyłam wieczorami... starałam się duzo chodzić. i jak miałąm okazję do ruchu to z niej korzystałam (np schody zamiast windy). Co do samej diety to przestrzegałam jej prawie idealnie. Z tym że zamiast schabu jadłam 2plastry chudej wędliny i zamiast jednego owocu jadłam dwa jabłka ale małe:) albo maliny i jabłko... Jak coś to pytaj:D

a ile na tej skakance skakalas? liczylas w minutach czy skokach? i jakie te cwiczonka wieczorami? bede wdzieczna za wszelkie info. podziwiam.

o jak miło że ktoś zagląda na mój topic;) na skakance to skakałam tak z doskoku :D nie że planowałąm że we wtorki, czwartki i soboty tylko tak spontanicznie... o może bym sobie poskakała :D nawet zainwestowałąm 10zł w skakankę z licznikiem i jak juz się dorwałąm do skakanki to robiłam te 1000skoków oczywiście z przerwami. Potem już szło mi tak łatwo że robiłąm po 2 tysiące skoków. naprawdę polecam skakankę :) co do moich ćwiczeń... to był to zupełnie abstrakcyjny zestaw... jakieś brzuszki, przysiady, skłony, rozciąganie... co mi przyszło do głowy... w każdym razie powiem wam że warto było :D