Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsiobapezpartnera

nie mam z kim isc na ten cholerny pólmetek

Polecane posty

:o

nie mam żadnygo dobrego kolegi jestem za wysoka :( :O na wszytsko i wszytkich

ze mna nikt nie bedzie chicał tańczyc :( :o

Gość gupi henio
ja wbiłem solo na półmetek - i tam podrywałem wszystkie znajome mi koleżanki :-)

A dlaczego nikt nie będzie chciał z Tobą tańczyć? Może trochę przesadzasz,

bo jestem za wysoka brzydka chuda :o i ludzie sie mnie przydza i przypał ze mna tańczyc :(

Gość xcjljv
Jak nie masz z kim to nie idź,będą na ciebie patrzeć jak na nienormalną i będziesz sama siedzieć gdy inni będą tańczyć :( Ja nie mam z kim iść na studniówkę i też nie idę,bo nie chcę iść z kimś tylko tak żeby był.To bez sensu

Gość karina17
ja też mam półmetek i to już 13pażdziernika... i postanowiłam że schudnę na niego aż 10kg;) już 2 za mna... a potem jak już będę chuda to zaproszę sobie takiego gościa że wszystkim oko zbieleje;) wkońcu chudzi maja lepiej hehe;) sami się będą ustawiać w kolejkach bym ich zaprosiła hehe\';)

a właśnie idź sama i pokaż jak świetnie można się bawić samemu, nie rezygnuj :-), pokaż jak bardzo jesteś kreatywną osobą...

nie no dziewczyny przestańcie ja na studniówkę wziełam sobie partnera krótko mówiąz do dupy nie dość ze zepsuł nam całego poloneza tak ze nie został on umieszczony na płycie DVD to jeszcze okazał się kompletnym debilem efekt był taki że on siedział jak ciota przy stoliku do samego końca a ja wywijałam z dwoma kumpelami i ich partnerami na parkiecie wnioek: jesli macie fajnych ludzi w klasie i wiecie ze będziecie się z nimi bawily IDŹCIE na te \"bale\" bo naprawdę warto;) PS. ja się już wczesniej umawiałam z kumpelami ze bawimy sie razem;)

Gość elej
To są chyba regionalne różnice, czy jakoś tak, bo u mnie też mówi się połowinki, a Mój Kochany mówi półmetek, chociaż jest sporo starszy. Tak więc nie nowa ta nazwa raczej. Co do tematu, to ja nie wybrałam się wcale na połowinki, możliwe, że jestem właśnie "towarzysko upośledzona" ;) Na studniówce byłam, bo stwierdziłam, że będę żałować kiedyś, to jednak dość ważne wydarzenie. Miałam za to przy sobie kumpelę z innej klasy, też była sama i bawiłyśmy się super:) Śmiałyśmy się, że razem tam przyszłyśmy, ale sporo osób bylo bez osób towarzyszących wtedy, nawet chyba większość i jakoś nikomu to nie przeszkadzało, a co dopiero na takim czymś jak połowinki. Jeśli chcesz, to idź, ale jeśli masz iść po to, żeby się męczyć, to chyba nie ma sensu.

Gość elej
To są chyba regionalne różnice, czy jakoś tak, bo u mnie też mówi się połowinki, a Mój Kochany mówi półmetek, chociaż jest sporo starszy. Tak więc nie nowa ta nazwa raczej. Co do tematu, to ja nie wybrałam się wcale na połowinki, możliwe, że jestem właśnie "towarzysko upośledzona" ;) Na studniówce byłam, bo stwierdziłam, że będę żałować kiedyś, to jednak dość ważne wydarzenie. Miałam za to przy sobie kumpelę z innej klasy, też była sama i bawiłyśmy się super:) Śmiałyśmy się, że razem tam przyszłyśmy, ale sporo osób bylo bez osób towarzyszących wtedy, nawet chyba większość i jakoś nikomu to nie przeszkadzało, a co dopiero na takim czymś jak połowinki. Jeśli chcesz, to idź, ale jeśli masz iść po to, żeby się męczyć, to chyba nie ma sensu.

Gość ja mogę z tobą pójść
ale jestem dziewczyną