Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebogata245

Gdybym była bogata założyłabym ogromne schronisko

Polecane posty

Gość czwarta rano
ale porazka=> jeśli uważasz, że upychanie na siłę zwierząt w schroniskach to dobre wyjście Twoja sprawa. Mam swoje zdanie, nie wszyscy muszą się z nim zgadzać:) Po prostu w mojej hierarchii wspierania najróżniejszych instytucji schroniska są na końcu i tyle...

Gość ale porazka
czwarta rano nie napisalam nic o "upychaniu" zwierzat w schronisku chyba nie czytasz ze zrozumieniem ale zwierzeta sa na swiecie , sytacja jaka jest taka jest po prostu trzeba im POMAGAC jak mozna to moze chcialabys zeby wybic wszystkie psy, koty i innych "towrzyszy" a zostawilabys tylko fermy drobiu i trzody zebys miala kawal miecha na obiad? nie kazdy musi poswiecac swoj czas i kupe kasy by pomoc zwierzetom, czasem wystarcza male gesty i nie wyklucza to tez mozliwosci pomagania dzieciom

Gość nastyyyyyyyyy
Fajnie. Ale dlaczego uważasz za gorszych filantropów tych, którzy mają inną hierarchię czy potrzebę serca?

Gość czwarta rano
Napisałam o upychaniu bo taka jest w tej chwili sytuacja w schroniskach nastyyyyyyyyy=> jeśli to było do mnie, to gdzie ja tak napisałam???

Gość ale porazka
no wlasnie do kogo to pytanie?:)

Gość czwarta rano
ale porazka=> chociaż w jednej kwestii się zgadzamy;)

Gość nastyyyyyyyyyyyyyy
Pytanie było do "czwartej rano". A wniosek wysnułam po przeczytaniu Twoich wypowiedzi (o usypianiu zwierząt, "straconych" pieniądzach wydanych na schroniska etc.).

Gość ale porazka
czwarta rano - haha :)

Gość niebogata245
może dla ciebie 4 nad ranem zwierze jest rzeczą ale ja akurat mam pieska, a moja krewna pracuje w domu dziecka i ja miałam z nimi kontakt w podstawówce (przyznam że na 4 jeden był normalny) i już nie chce więcej, chcesz to pomagaj, pamiętaj tylko że zwierzę cię nie okradnie ani nie opluje,

Gość czwarta rano
nastyyyyyyyyy => mylny wniosek...nie padło ani słowo o gorszych i lepszych filantropach:). Napisałam natomiast: 22:03 czwarta rano semina=> nie skreślam ludzi tylko dlatego, że mają zdanie odmienne od mojego

Gość ale porazka
haha teraz jestes 4nad ranem ("moze sen przyjdzie , moze mnie odwiedzisz..." ktos zna??)

Gość niebogata245
wierzcie mi że sporo tych darów wylatuje w domu dziecka przez okno, tak doceniają wasze dobre serce te urocze dzieciaczki

Gość czwarta rano
CZemu Cię nie ma na odległość ręki Czemu mówimy do siebie listami:(

Gość czwarta rano
cały czas jestem "czwarta rano"

Gość ale porazka
a ja kiedys pracowalam w stadninie i oprowadzalam kucyka na ktorym dzieciaki jezdzily i przyjachala taka gromadka z domu dziecka , ja mysle fajnie dzieciaki beda mialy frajde, pojezdzily, opiekunka zaplacila mi, wrzucilam kase do kieszeni a ze kuca mialam niespokojnego bo sie duzo dzieciakow krecilo przy nas to musialam sie nim zajac i ktorys z tych dzieciakow w miedzyczasie wyczyscil mi kieszen z kasy - jednym slowem pomogl sobie hahah a fundacji nawet zadnej nie zalozyl ;)

Gość ale porazka
gdy ci to śpiewam-u mnie pełnia lata gdy to usłyszysz- będzie środek zimy

Gość ale porazka
echhh :(

Gość niebogata245
czyli zachowały się typowo, dzieci w domach dziecka to nie są biedne dzieciaczki z Ukrainy tylko często potomkowie prostytutek i złodziei, dla których najważniejsza jest mama i tata a reszta to frajerzy których można okraść, to i tak dobrze że tego kucyka nie pocięły nożami, oczywiście nie wszystkie ale chyba większość jest taka natomiast mój pies niezmiernie jest milutki i wierny, i wiem że nie podpali mi mieszkania

Gość niebogata245
juz piąąąta, może sen przyjdzie olala !

Gość czwarta rano
Czemu się budzę o czwartej nad ranem I włosy Twoje próbuję ugłaskać Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów:( Jest tylko blada nocna lampka Łysa śpiewaczka ale porazka=>:)

Gość ale porazka
no i na kogo maja liczyc zwierzeta? tylko na ludzi o dobrym sercu ... bo tych zlych dreczycieli badz po prostu nieprzychylnych jest tak wielu :(

Gość ale porazka
SDM :)

Gość ale porazka
o kurcze musze musze teraz tego posluchac! jak to dawno temu slyszalam ostatnio...

Gość mam taki przykład
mój mąż przez wiele lat pomagał biednym rodzinom, a na stare lata wyciagnął z tego następujące wnioski: to był błąd. Ludzi ci go okradli, nie podziekowali, szantazowali - tyle z tego miała, a teraz jeszcze sprawę w sądzie. ja nigdy nie pomoge człowiekowi, ale pieskom jak najbardziej, bo tylko one potrafią odwzajemnić pomoc.