Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebogata245

Gdybym była bogata założyłabym ogromne schronisko

Polecane posty

Gość czwarta rano
mam taki przykład=> wszystkim nie da się pomóc niestety...nie każdy potrafi wykorzystać szansę. Nie wiem w jaki sposób Twój mąż pomagał ale samo dawanie kasy nie pomoże takim ludziom i żeby nie było - to nie jest atak na Ciebie ani Twojego męża:). Wydaje się, że wraz ze wsparciem materialnym przydałby sie jakiś psycholog a to i tak nie gwarantuje sukcesu.

Gość ale porazka
takich przykladow jest wiele dlatego najlepiej jak pomagaja ludziom jakies fundacje, organizacje ktore podejda profesjonalnie do ich problemow -nie tylko zaspokajaja potrzeby (czesto tacy ludzie maja nawet wygorowane zyczenia) bo czlowiek moze i powinien dawac cos w zamian -prace chociazby -czlowiek ma wiele mozliwosci prostu, nawet dziecko juz je ma... niestety zwierzeta calkowicie sa zdane na ludzi, a jakie sa wdzieczne za pomoc, za zwykly kawalek kolderki , jedzenie i chocby odrobine zainteresowania i ciepla... szczerze mowiac zawsze mi sie chceplakac kiedy widze badz slysze o cierpieniu zwierzat takich jak np. Srutka kiedy mysle o dzieciakach z domu dziecka to przypomina mi sie tylko ta "ekipa" ktora mnie okradla ...

Gość czwarta rano
mastercook pfe - 1040=>spadaj

Gość czwarta rano
master nas zaatakował:o

Gość ale porazka
czwarta rano hahah mastercook juz wystarczy, nie mozna ludziom narzucac przekonan, kto ma potrzebe -pomoze :)

Gość mastercook pfe - 1040
najwyżej Pani Cenzor wykasuje moje 20 postów, teraz taka moda ;)