Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliqa424525

Pokrecone wlosy poradzcie

Polecane posty

Gość oliqa424525

Otoz mam krecone wlosy,ladne,dlugie,jestem brunetką .Zawsze czesalam je szczotka poniewaz grzebieniem nie moge sie rozczesac .Mam pytanie do osob ktore maja wlosy krecone czym lepiej czesac??Ostatnio strasznie mi wypadaja eh niewiem co robic

Gość krystyna z gazowni_1111111
grabiami spróbuj

ja od wilu juz lat czesze grzebieniem i jest super...oczywiscie wydzieram je garsciami ale to chyba normalne,bo myje je raz na tydzin lub 1,5 tygodnia...do rozczsywania uzywam odzywki gliss kura..powodzenia

Gość chyba wiem o co
o ja pierdole jak mozna myc glowa raz na tydzien bleeeeeeeeeee

Gość dobrze mi z tym
są grzebienie z szeroko rozstawionymi zębami. Używam i polecam.

Gość make cupcake not war
łeb raz na tydzień myjesz? ja jebię, niezła jesteś :o

Gość dobrze radząca.
Właśnie prawidłowo ;) jeszcze ewentualnie powinno się myć 2 razy w tygodniu jak już. Popie*rzeni są Ci, którzy myją co dwa dni albo o zgrozo codziennie. Przecież wtedy włosy nie mają kiedy wydzielać naturalnego łoju skóry głowy ;| przecież żeby zachować zdrowe włosy, należy je przetłuścić! Dajcie spokój, co z tym światem się teraz stało ;| tępi się ludzi za niemodne ubieranie się albo o to, że włosy myje co tydzień. Wartości charakteru to już się w ogole zatraciły. Co do tematu, może radziłabym szerokim grzebieniem czesać, po szczotce niektóre włosy się puszą.

Gość toshiya
ja myję co dwa dni i moje włosy za każdym razem mają czas, żeby się wystarczająco natłuścić. gdybym pokazała się z głową nie mytą przez tydzień, to by chyba tłuszcz ze mnie spływaj, że już nie wspomnę o jakże zajebistym zapachu :o i polecam grzebień z szeroko rozstawionymi zębami.

Spoko!!!!!!!!!napisałam szczerze a tu od razu zjebka.KAzdy ma inne włosy.Moim wystarcza mycia raz na tydzien lub 1.5 tygodnia i luz.Inna sprawa jest ze poswiecam na mycie i pielegnacje jakies 1.5 godziny...gdyby przyszło mi tak co drugi dzien to bym chyba oszalała.A włosy mam długie krecone i bardzo geste...to wszystko dlatego. Radze sie zastanaowic przed napisaniem czegos DURNEGO....