Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lille_miss

Topik...zadowolenia z mezczyzn..-

Polecane posty

Gość Karambolka
Się włączam

Gość lille_miss
mozliwe ze byl juz taki topik wczesniej.. -ale zalozmy jeszcze raz.. -co jest fantastycznego w mezczyznach ( nie tylko Twoim mezczyznie, ale mezczyznach generalnie) Wypowiedzcie sie... Ja zaczne : - ich zapach- kochaaam ten zapach - ich glos-chyba ze jest za bardzo piszczacy, alegeneralnie to jest cos bardzo sexy w glosie meskim -ich easyness- nie trajkocza i "podniecaja" sie byle czym tak jak my babeczki ;- -ich plecy i silne ramiona...chyba nie trzeba tego zaglebiac :-) -I caaala masa innych zalet... Okay, out with it.., co powoduje ze chce sie nam tyle energii im poswiecac, oprocz tych "oczywistych" zalet :-p... haha Okaj,babeczki, dajmy troche radosci i im i nam....:-)

zapach oj tak :) i ta lekkosc bytu w wiekszosci przypadkow :) sama swiadomosc, ze mam mojego faceta sprawia, ze czuje sie lepiej.

Gość lille_miss
Kocham mezczyzn z tylu powodow: -mozna sie do nich przytulic iczuc sie tak bezpiecznie i czuc sie kochana -oni podchodza do "problemow" pod calkiem innym katem niz my kobiety i daja nam calkiem inny (czesto prostszy i latwiejszy) sposob spogladania na dany problem -ich oczy, i kiedy sie smieja maja takie "cos" wspojrzeniu -ich rece...:-) - jest tac cudownie z nimi tanczyc -i tyle innych rzeczy,gdzie te "oczywiste" odgrywaja dosyc wazna role... :-) :-p

Gość lille_miss
albo kiedy jestesmy na topie histerii i oni wtedy przyciagna nas do siebie i przytula tak mocno i pozwola nam sie wyplakac w te szerokie ramiona - kiedy niosa nas na rekach jak nas bola stopy albo jak za duzo wypilysmy ( i nie mozemy ustac na wlasnych nogach :-p -kiedy oni niosa koszyk jak my zbieramy grzyby (albo nasza torebke) chociaz uwazaja ze wygladaja troche "gejowsko" :-) -kidey oni bez zastanowienia sa w stanie bic sie na piesci w imieniu naszej "cnoty"...albo przynajmniej w ich wyobrazni...:-) Uwielbiam mezczyzn za te proste zalety ktore sa takie cudowne, jesli tylko poswiecimy im chwile uwagi..:-)

zgadzam sie, sa cudowni...tylko ja na tych cudownych rzadko trafiam;)

...i kiedy przynosza przepyszna kolacje gdy wracamy zmeczone do domu..i gdy patrzac gleboko w oczy wyznaja nam milosc...i gdy pieszcza nas tak cudownie, bo robia to z uczuciem...

Gość lille_miss
- i potrafia dzwigac ciezkie rzeczy - swietnie parkuja auto( nawet rownolegle) :-) - mysla bardziej racjonalnie niz kobiety - sa logiczni - sa dobrzy w liczeniu - sa smieszni w towarzystwie mezczyzn - sprawiaja ze czuje sie sexy :-D - uwielbiaja jak dla nich gotujemy - sa najbardziej czarujacy wtedy kiedy sami nie zdaja sobie z tego sprawy :-D

Gość lille_miss
Hey, czy naprawde nikt nie ma nic wiecej do powiedzenia dobrego o mezczyznach...?? Szkoda, bo to naprawde cudowne stworzenia ktore potrafia naprawic moj komputer jak sie zawiesi i potem dumnie sie spytac czy juz dam sobie rade...:-D i z ktorymi mozna obgadywac innne babki( oni to uwielbiaja hehe) Hey, babeczki, podzielcie sie radoscia z facetow.., przeciez oni nie sa az tacy zli.. :-p Hey, a moze stworzymy nowy topic o tym jakie to MY jestesmy wspaniale...?? Ej, ok, pozwolmy sie mezczyznom jeszcze troche nacieszyc tym jacy to oni sa cudowni, bo sa i juz.. :-D

tak czytam wasze wpisy i naprawde uswiadomiłam sobie ze kkocham bardzooooo mocnoooo mojego \"szczeniaka\" heh:) kocham jego zapach kocham jak nosi sztange z ciezarkami na siłowni kocham sie w niego \"wlepiać\" kocham jak sie do mnie podlizuje jak cos odwali o jebane jak ja go kocham heh:)

A ja mojego mężczyznę kocham i podziwiam za... jego spokój i opanowanie, nawet w sytuacjach podbramkowych za jego zaradność i samodzielność za to, że potrafi być jednocześnie niesamowicie męski i wrażliwy że nigdy nie traci wiary we własne możliwości że potrafi się o mnie troszczyć ... za to, że jest... bo kiedyś sądziłam, że takich ludzi nie ma