Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zrozumienie

Chcecie się pośmiać?!?

Polecane posty

Gość kikiikikiki
zrozumienie umiesz angielski?

Gość Cesarz Jósef
Dosyć specyficzne poczucie humoru i niezbyt wyrafinowany gust. Naprawdę żal mi takich ludzi z prymitywnymi priorytetami

Gość
ja bym tez padla ze smiechu jakby mi jakis facet takim glosem tlumaczyl , cokolwiek :D

Gość erea
stare:D tego goscia wypierdzielili z roboty po tym programie:D

ja mam kolege który ma taki głos jak ten facet z filmiku jak się pierwszy raz odezwał to myslałam ze się zgrywa a tu doopa, on ma taki naturalnu głos

Gość kikiikikiki
Zrozumienie a chcesz przetlumaczyc mi cos?

Zrozumienie :D przepraszam, że się wtrącę... ale jak ten facet zaczął się śmiac, to ja aż się popłakałam :P dzięki za rozśmieszenie ;):D

Gość kikiikikiki
ale tego jest troszku duzo, to jest tekst piosenki

Gość kikiikikiki
So 1,2,3, take my hand and come with me Because you look so fine And I really wanna make you mine I say you look so fine That I really wanna make you mine Oh, 4,5,6 c'mon and get your kicks Now you don't need that money When you look like that, do ya honey Big black boots Long brown hair She's so sweet With her get back stare Well I could see You home with me That you were with another man, yea! I know we Ain't got much to say Before I let you get away, yea! I said, are you gonna be my girl? Well, so 1,2,3, take my hand and come with me Because you look so fine And I really wanna make you mine. I say you look so fine That I really wanna make you mine Oh, 4,5,6 c'mon and get your kicks Now you don't need that money With a face like that, do ya Big black boots Long brown hair She's so sweet With her get back stare Well I could see You home with me That you were with another man, yea! I know we Ain't got much to say Before I let you get away, yea! I said, are you gonna be my girl? Oh yea. Oh yea. C'mon! I could see You home with me That you were with another man, yea! I know we Ain't got much to say Before I let you get away, yea! Uh, be my girl Be my girl Are you gonna be my girl?! Yea troszku duzo jak ci sie nie chce to rozumiem, pozdrowionka

Gość kikiikikiki
ok spoczko papa