Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulaj czukerek

Tez to zauważyliscie?

Polecane posty

żebyś mnie widziała...zamiast odbierać rozmowę rozglądam się skąd taka fajna muzyczka leci:D i beztrosko sobie słucham...

chodziło mi o to ze krótkie to było a nie ze beznadziejne sory za niesprecyzowanie dokladnie o co mi biega szukasz jeszcze dziewczyny?:D zaraz sobie posłucham co tam powklejałaś

Jakie ciemno??? Wiesz już jakiej muzyki słucham:), że siedzę po nocach w necie:P , że odważna jestem - widziałaś kiedy kobietę, która jawnie tutaj partnerki szukała?:) no i że nie jestem materialistką - darowałam Ci ten samochód:) i myślę przyszłościowo---powiedziałam, że zdążysz jeszcze go kupić:P

I jak muzyczka? Skoro już tak dobrze się znamy, to może się przy niej pobujamy?;) Idę nabrać sił;) Wrócę za jakieś 2 godzinki

http://eppers.wrzuta.pl/audio/zphdCB2ki8/ wiele mórz i rzek przekroczę na swojej ziemi nim mnie odnajdziesz zawirowania i burze przegalopuję, przelecę pomiędzy błyskawicami aby Cię mieć cudowne stworzenie, jesteś jedyna na świecie cudowny strach posiadanie Cię przy moim boku oczy słoneczne palą sie w sercu kocham to życie cudowne światło Twoich oczu błyszczy na mnie chcę tysięcy księżyców alby Cię pieścić jestem pod wpływem Twoich snów i marzeń czuwam nad Tobą nie budź się , nie budź się jeszcze cudowne stworzenie, drżą mi słowa cudowne stworzenie, powolny pocałunek nagle schodzisz do raju umieram z tej miłości cudownej

ja odnośnie tematu :P otóz moja znajomosc z panem jazzem/smooth jazzem do pewnego czasu ograniczała sie tylko do kilku wykonawców. do czasu gdy z nudów włączyłam płytę smooth jazz ever. moze to nie jest jazz w czystej postaci ( typu louis armstrong) ale bardzo mi sie spodobała. zmysłowy głos cassandry wilson (której płytę nomen omen tez posiadam :classic_cool: ) czy minnie riperton- mnie powalił. teraz jestem fanką jazzu i co tu duzo mówic- jazz jest swietna muzyką do \"pobujania\" , do seksu, do kolacji w e dwoje. jest bardzo zmysłowy. co ja tu bede pisac- ide sobie włączyc jazzik :D

Zapomniałam o pani JOPEK:o, z tym że z nią to jest ciężka sprawa... albo się ją kocha albo nienawidzi... Ja ją lubię, choć przyznaję trzeba wpaść w odpowiedni nastrój... Trochę zawiodłam się na jej ostatniej płycie - ID, tyle było szumu, opowieści ile to czasu poświęciła na jej nagranie i z jakimi wspaniałymi ludźmi - to akurat prawda - ale oczekiwałam czegoś więcej... grejpfrutowa=> my tu tylko na temat rozmawiamy:P Jak ktoś lubi chillout, ambient, nu jazz http://www.radiohoryzont.pl/

tak, anie jopek ja tez lubie, ale na niektóre piosenki trzeba miec\" ochote\" polecam jeszcze pana możdzera i pania basie trzetrzelewska , bardziej znana z zespołem matt bianco :) hmmm zasadniczo na płytkach smooth jazz cafe od m niedzwieckiego znalazłam jeszcze takie polskobrzmiace nazwiska jak : paweł rosak, marek napiórkowski ,kayah ( w duecie z cesaria evorą ) :)

Przyznaję, że raczej nie są mi znani...ale jak coś znajdę to sobie posłucham Kulaj czukerek, bo jazz jest wszędzie:)

co do poluzjantów, to nazwa obiła mi sie o uszy. a dokładniej usłyszałam w radiowej trójce.ale nie znam piosenek :/ achhh zapomniałbym - cudowny głos, młody przystojny- swietne utworki- michael buble- polecam tym co nie słyszeli jeszcze :)