Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhgfguytyutyutuutu

On się bawi a ja siedzę sama w domu !

Polecane posty

Gość vhgfguytyutyutuutu

Pojechał na spotkanie klasowe po 4 latach. Siedzi w jakiejs knajpie z koleznakami z bylej klasy a ja siedze w domu. U niego w domu. Nawet nie zaproponował żebym z nim poszła. Wie że mi z tego powodu przykro ale nic sobie z tego nie robi. Szlag mnie trafi zaraz !

Gość piccola fiorellina
sorry al jesli to ble spotkanie klasowe to po co mial cie brac ze soba? Na takich spotkaniach spotykaja sie osby co razem chodzily do jednej klasy by powspominac razem. Ty bys siedziala i sie nudzila. Zajmij sie czyms a czas szybko zleci.

Gość to też gdzieś wyjdź
dziecko! skoro to spotkanie klasowe to co bys tam robiła? siedziała w kącie i psuła mu wspominki? chyba nie dojrzałaś do związku, dziecko...

Gość vhgfguytyutyutuutu
Tak tylko że ja też znam jego klasę...Nawet mi nie powiedzial ze juz wychodzi. Uslyszalam tylko jak auto wyjezdza spod domu...Mogl chociaz powiedziec kochanie jade, bede mniej wiecej o tej i o tej. Ma mnie gdzies. Po prostu.

Gość darianka żaden suwaczek
ci nie chodzi. wykasuj albo popraw - bo kiepsko to wygląda..

Gość piccola fiorellina
To ze znasz jego klase o niczym nie swiadczy. Spotkanie dotyczy osob ktore tam uczeszczaly. Zrozum to. I to sa osoby ktorych lacza wspolne wspomnienia dotyczace lat nauki, zabawy eccc.

Gość Gdansk 38
A moze poprostu masz go dosyc i szukasz poparcia?

boziu.. normalne że poszdł sam.. wkońcu to spotkanie klasowe.. po co Ty tam jesteś potrzebna.. nie Twoja klasa..

Gość zosia ale nie samosia
juz ja bym dala popalic takiemu facetowi co by mnie nie zabral na takie spotkanie,oj dalabym !! jak tak mozna-powinien cie zabrac,no ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji! jak dobrze ze mam normalnego faceta...uffffffff