Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_otulona_deszczem_

czy normalne jest tęsknić już....

Polecane posty

Gość dziecko ile ty
masz lat?? 20??? :O

dziecko ile ty masz lat dlaczego sie tak odzywasz nie rozumiem cie co ci to przeszkadza ze ktos teskni za kims kgo bardzo kocha i w czy to jest dziecinne ??????? to jest własnie zajebiste

Gość dziecko ile ty
poczekaj zobaczysz ze za 20 lat będziesz się smiała z takich topików jak ten

\"dziecko ile ty\"hmm.. ..byłbyś/byłabyś zdziwiony/a ..gdybym powiedziała ile mam lat.. ..zapewniam Cię, że czasy młodzieńczych uniesień mam za sobą..i dorosłe dzieci:)

Gość dziecko ile ty
ja również mam już duże dzieci (16 i 11 lat) i spore doświadczenie życiowe................

ale dlaczego przeciez to jest miłość skad wiesz ile kto ma lat teraz to piszac takie topiki kojarza wam sie chyba tylko z gówniarami zgadłam?! i nie rozummiem czemu sie z tego nasmiewacie niewazne ile mamy lat wazne co teraz czujemy dla nas to jest wazna sprawa bo nie mamy teraz 40 lat i nie myslimy inaczej zyjemy terazniejsząscia zyjemy chwila po co myslec na zapas jak to bedziemy odbbierac pózniej LICZY SIE TYLKO TERAZ w sprawach takich jak ta to jest moje zdanie ty masz prawo myslec inaczej

Gość dziecko ile ty
wybacz, ale treść twojej pierwszej wypowiedzi zdecydowanie wskazywała na jakąś nastoletnią pannicę, której największym problemem jest tęsknić za jej Misiem............ ;)

ale czy ja napisałam tu gdzies ze to jest mój najwiekszy problem i czy napisałam ze to problem!! topik jest na temat tesknoty prawda !! to mam tu pisac na inny temat na temat swoich problemów napiisze i juz napisałam na innych topikach pfffffff

..no to może ja poczytam.. już jako nie dziecko:P tylko hm..może bardziej jako podstarzała pani, której w zasadzie nie powinno już chcieć się kochać, tulić, czuć bliskości... i której całkowicie jest zabronione tęsknić..

Gość żadna
najnormalniej

Gość arlenkaa
boze ja tez tak tesknie...... i oddalabym wszystko byle by tylko moc z nim byc... ale nie moge:( choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość arlenkaa
heh skad ja to znam... a mloda wcale nie jestem. zakochalam sie jak nastolatka i teraz mam za swoje:(

Gość prowda
własnie po tym jak bardzo wiele wnosi ta osoba do naszego zycia, jak bardzo nam jej brak- usmiechu itp pokazuje ze ..;) kochamy ja nie mowie tu os karjnosci gdy baba jest sama i chce kogos bo sama. To nie miłosc. to zapychanie dziury- brak faceta- czymkolwiek bez miłosci.