Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ydouhide

Homoseksualisci -dlaczego się ukrywacie?

Polecane posty

Gość ydouhide

Pogadajmy. Przecież jest wiele osób, które nie uznają wyższości jednej orientacji seksualnej nad drugą.

Gość ydouhide
Nie jestem homoseksualistą, ale uważam, że śmieszne że jest to w XXI wieku temat tabu nawet między znajomymi. Dlaczego?

Jak się mieszka w dużym mieście, ma wyrobioną pozycję i zarabia się godziwe pieniądze to owszem... takie wyznanie nie jest problemem. Ale nie wyobrażam sobie podobnej sytuacji w powiedzmy Końskich Wielkich.

Gość ydouhide
Mnie to interesuje, bo widzę kto ma jaką orientację i widzę kto to ukrywa. Rozumiem, że tak jak ja nie mówię o swojej orientacji hetero, tak nikt nie stanie na ulicy i nie zacznie wykrzykiwać , że jest homoseksualistą no ale jak tu udawać, że się nie wie. Dajmy na to-chętnie zaproszę kolegę geja z jego chłopakiem na imprezę ale jak skoro on to ukrywa?

Ty zaprosisz, a inny będzie do końca życia wytykał palcem. Taka jest różnica. Nie każdy jest na tyle silny psychicznie, żeby przez to przejść. Tyle.

Gość czwarta rano
Może po to żeby nie usłyszeć, że jest pedałem, zbokiem i przy najbliżej okazji nie zostać obitym w bramie?

Właśnie. W sumie wytykanie palcami to najmniejszy problem. Można w końcu jeszcze podpalić mieszkanie, pobić do nieprzytomności...

Gość najjwyraźniej
wiele to za mało :) powiniiśmy edukować "z tolerancji" a nie dyskutować o ukrywaniu ukrywanie to skutek, leczy sie przyczyny.

Gość czwarta rano
edukować:o pomarzyć można...minie jeszcze sporo czasu zanim wprowadzimy tą edukację i wyrośnie nam w miarę tolerancyjne społeczeństwo