Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to ciekawe

czy są tu jacys faceci, którzy sie nie

Polecane posty

Gość a to ciekawe
spoko byc w zwiazku tak otwartym aby bez skrepowania mówic nawet o takich sprawach, mysle ze u nas ogólnie nie ma tematów tabu, temat seksu się czesto przewija, ale jakoś To mi nie za bardzo mogło przejsc przez gardło...

Gość a to ciekawe
dobranoc deska🖐️ oki dzieki tym , którzy cos tam na ten temat napisali...

Gość a to ciekawe
nie no bez przesady własnie o to chodzi, ze ja tez o seksie z moim gadam mnóstwo, ale jak doszło do takiego pytania, to sama siebie zdziwiłam swoja reakcja... widocznie do pewnych rzeczy musze jeszcze dojrzec....

Gość gość
Decha, gratuluje otwartości, ale nie wszyscy tacy są. Niewykluczone też, że jak już bedziesz miała stałego faceta, który odgarnie Ci pajeczyne z krocza, to też zaczniesz sie czasem zawstydzac:P Oby nie, bo brak pruderii to bardzo dobra cecha:)Dobranoc 🖐️

Gość a to ciekawe
dobranoc🖐️

Gość Witaj Deska
Ludzie mają odmienne poglądy i różną wrażliwość, należy to uszanować, nawet jeśli z tym nie zgadzamy się. Tak to już jest. Trzeba uważać na to, co się mówio, żeby nie ściągnąć na siebie ze strony tłumu żądania wyroku śmierci.

Gość a to ciekawe
myslę ze to własnie o to chodzi, kazdy jednak jest inny, ma inną wrazliwosc i sa pewne rzeczy z którymi takiej osobie trudniej sie uporac, i nie chodzi tu o pruderyjnosc... no nic, dobranoc wszystkim🖐️

Gość Witaj Deska
Dobranoc.

Gość Małgoorzata
a mój chłopak za chiny się nie przyzna, ale jestem pewna, że tak...

Gość chyba sie nie ma co
nad tym zastanawiac, czy jesli mówi ze nie, to jest inaczej

odpowiedź: nie, nie ma tu takich facetów :P pozdro600: \"targanie dzyndzla\". DOBRE :P deska: podoba mi sie twój samokrytycyzm o \"zarosłej pajęczyną\" ;) mam podobny... dzieki niemu nikt takim ludziom nic nie moze ;) A czy to zło.. no jasne. Szczeźniemy na wieki. Przecież słyszycie gdzie zyjemy. Dzieci moga oglądać amerykańskie strzelaniny, grac w gry gdzie odrąbują sobie głowy, ale jak w TV mają zobaczyć kawałek cycka, to zaraz masz czerwony kwadrat w rogu. Bo to grzech śmiertelny jest. Brak pruderii to BARDZO dobra cecha ;)

Gość brzytewka19
ja tu mam taki problem mam laske ale chodzi o to ze jak np jak ja sie masturbuje to sie nie spuszczam ii jak laska sie zaczela bawic moim penisem to tez ie nie spucilem wie ktos co moze byc tego problemem??;] jak cos to piszcie mi na gg 11082774

Daj sobie spokój z męczeniem grzyba na ~2,3 tygodnie a bedziesz sikał jak wąz strażacki :classic_cool: Powaznie.