Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawaaa

jeszcze jeden topik zapomnialam pigulki

Polecane posty

Gość truskawaaa

wiem wiem... ulotka OK! przeczytalam. Proszę teraz o radę. Biorę Logest. Zapomnialam 5 pigulki z opakowania (wiec 1 tydzien). Mialam stosunek w ostatnim tyg .(poniedzialek - 5 dni temu). Pigulkę wzięlam po 10,5 godzinach. (normalnie biorę o 22.00, a wzielam rano o 8.30). Niby mieszcze się w 12 godzinach, ale to już tak na granicy! Dziewczyny, co robić? Panikować i leciec do lekarza? Co mi lekarz teraz pomoze? chyba już nic, bo na pigulkę "po" tez już za poźno:-( Na dodatek jest sobota:-( informacja z ulotki przerwa wieksza niz 12h zapomniana pigulka 1 tydzien. byl stosunek w ciagu ostatnich 7 dni zasiegnąć porady lekarza przerwa wieksza niz 12h zapomniana pigulka 1 tydzien. nie bylo stosunku przyjac tabletkę, dokonczyc opakowanie, stosowac dodatkowa antykoncepcje przez 7 dni, przerwa mniejsza niz 12 h skutecznosc preparatu zachowana stosunek plciowy nie odbyl się

Gość truskawaaa
ostatnie zdanie skresl, nie wiem skad się wzielo, stosunek się odbyl:)

Gość mała agatka
skoro kochałaś się5dni temu, nie spóźniłaś wię więcej niż 12 godzin, to dlaczego panikujesz??? co chcesz teraz zrobić??? nic sie nie da zrobić, po prostu dokończ opakowanie i już. jak bardzo się boisz to przez 7 dni się dodatkowo zabezpieczaj, ale to nie potrzebne, bo nie minęło 12 godzin. spokojnie, naprawdę małeszanse na to że coś poszło nie tak i że mogłaś zajść. :) to nie takie łatwe zajść w ciążę :)

Gość truskawaaa
mała agatka dziekuję. Faktycznie panikuję:) wiem wiem, ale chcialam się poradzić, co inne kobiety by zrobily w takiej sytuacji. Co dwie glowy to nie jedna:-) Dzieki!