Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory tuż tuż

Korwin-Mikke w koalicji z Giertychem! Tragedia!

Polecane posty

Gość wybory tuż tuż

UPR i LPR to tragedia, liberałowie z ultrakatolikami, toż to tragedia, czyżby nie było już z kim się sprzymierzyć? Muszę się zastanowić na taką beznadziejną koalicją... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4491393.html

Gość A PR to co to za partia
Wspólną warszawską listę komitetu LPR-UPR-PR zdominują działacze partii Janusza Korwina-Mikkego. Lider UPR zapewne wystartuje z pierwszego miejsca - podaje "Życie Warszawy". Janusz Korwin-MikkeJako kandydat na stołeczną "jedynkę" w wyborach do Sejmu rozważany jest także prezes UPR Wojciech Popiela. - To bardzo inteligentny człowiek, ale nie jest rozpoznawalny. A w tak krótkiej kampanii nie zdążymy go wypromować. Co innego Korwin- Mikke. Będzie świetnie widoczny przy "flakach z olejem" Tuska i agresywnym Kaczyńskim. Dzięki niemu kampania stanie się zdecydowanie ciekawsza - mówią działacze LPR. Dlaczego oddali UPR stolicę? Bo wiedzą, że Liga ma tu bardzo słabe notowania. Stąd też decyzja o wystawieniu Romana Giertycha na pierwszym miejscu listy w Lublinie. Lider LPR tradycyjnie kandydował z Warszawy. Ale tym razem, jak nieoficjalnie mówią ludzie Ligi, na pewno by w wejściu komitetu do Sejmu nie pomógł, a być może nawet zaszkodził. Ze stolicy miał kandydować też Marek Jurek, ale wybrał start do Senatu z Piotrkowa. Komitet LPR-UPR-PR chce przekonać wyborców hasłami: patriotyzm, polityka prorodzinna i wolny rynek. :O

Gość zaglosuje na UPR

Gość antekkk
Mikke + Giertych = kompromitacja

Gość Paprica Corps
Lepsze to niż PD+SLD=LiD Liberałowie z nawiedzonymi socjalistami. Tak to już niestety jest, że partie liberalne by dostać sie do parlamentu muszą wchodzić w koalicje z oszołomami :(

Gość antekkk
Zawsze uwaznie wysłuch.uję nagranego briefingu z R.Giertychem, popijając actimelem. A w wolnych chwilach zbieram kapsle po soku Kubus pod moim rodzinnym marketem Biedronka.:classic_cool:

W koncu czego sie nie zrobi, a zeby dorwac sie do koryta :D?

Gość antekkk
_ff_ w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j c-h-u-j-u bo cie zaraz w-y-j-e-b-i-e od tylca :classic_cool::classic_cool:

Gość antekkk
Robiąc zakupy w dyskoncie spożywczym Biedronka kładę swoją głowę na wadze i wciskam przycisk z napisem BURAK.Dodam tylko ze na nazwisko mam Kmiotek :classic_cool:

Gość antekkk
a tak wogole to jestem 55-cio letnim pederasta i podnieca mnie jak ktos mi pakuje w moje brudne smierdzace du.psko wielki kawal watrobianki. :)

Gość antekkk
to lepiej od ciebie, ty zawsze naciskasz FISTASZKI :classic_cool:

Gość antekkk
używam kasztanów jako kulek dootbytniczych w celach jak najbardziej relaksacyjnych, myśląc jednocześnie o pośle Romanie G, jak łykam jego nasienie z pełnym entuzjazmem zadowalając jednoczesnie się przy tym paluszkami rybnymi wyniesionymi potajemnie z zaprzyjażnionego sklepu dyskontowego Lidl. :classic_cool:

Gość antekkk
Obgryzam drzewa z kory.Niektorzy mówia na mnie zjeb.:)