Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory tuż tuż

Na kogo będziecie głosować tym razem????

Polecane posty

Gość wybory tuż tuż

Ja wiem na kogo nie będę na Samoobronę, PiS, SLD,PSL co innego mi pozostaje? Partia Kobiet? :P a może PO? lub dziwaczna koalicja UPR z LPR? :P KIedy porządni i normalni ludzie zechcą kandydować? :P bo jakoś wybór słaby, zawsze jacyś popieprzeni... :P

Gość wybory tuż tuż
chyba podziele głosy pomiędzy UPR (fajnie byłoby zobaczyć tyrady Korwin-Mikke) i na PO, bo lewica i oszołomy z PiSu to mi zbrzydli...

Gość na PIS...........
:classic_cool:

Gość na PIS...........
:D

Gość ja naprawde nie wiem
najchetniej to w dniu wyborow zostalabym w domu ... wszystko pewnie rozstrzygnie sie u mnie w dniu wyborow :D

Gość szaszlyczek
a kiedy te wybory bo jestem aktualnei za granica i nic ei wiem co sie dzieje w polsce

Gość szaszlyczek
a to jzu zdaze wrocic :) nie wiem w ogole co sie tam dzieje u nas... ale musze powiedziec ze za bardzo nei ma na kogo glosowac wiec chyba wybiore mniejsze zlo i zaglosuje na PO

A u nas to istny cyrk się dzieje... Tylko że w cyrku można się pośmiać... Tu raczej popłakać... Mimo to - CYRK...!

Gość szaszlyczek
jak wyjezdzalam to tez tak bylo... czyli bez zmian heheh... czytalam na wp ze Tusk jakas bombe zapowiadal na sobote... ze giertycha wywalili to tez wiem... ale wiecej nic...

Gość anonimowa internautka
pis

Gość czy to nie straszne
ze tak wiele osob chce jeszcze glosowac na PiS? W sumie mają w rekach media, moga robic ludziom wode z mozgu, bo inteligencja narodu dosc niska, i zaglosuja... :P

Nelli Rokita została doradcą Prezydenta Kaczyńskiego. Prezydent Kaczyński zaprosił od PISu Jana Rokitę. Jan Rokita zrezygnował z życia politycznego.

2 lata temu ludzie myśleli, że wybierają mniejsze zło, a wybrali Szatana.:P

Gość szaszlyczek
ja tez sie dziwie ze sa tacy co chca glosowac na pis... na partie ktora dopuscila do tego zeby lepper i giertych byli u wladzy tyle czasu... na pratie ktora wprowadzila tylko zamet.... z drugiej strony zeszlym razem glosowalam na PO ale teraz widze ze i oni zbyt duzo do powiedzienia ani robienia nei maja... nie wiem... wiem, tylko jedno na samoobrone czy lpr nie mam zamiaru glosowac... sld rowniez mnei nie interesuje... PIS juz pokazal ze nic zrobic nei potrafi... sprobuje wiec dac szanse tym ktorzy mowia ze zrobia dobrze a jak bedzie mozemy sie przekonac tylko dajac im wladze pis juz swoja szanse mial i ja zmarnowal dajmy teraz dojsc do glosu komus innemu...

Gość tylko i wyłącznie
PiS kocham ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no właśnie dać szanse PO
niech się wykażą, a jak nie to znów zagłosować na tych samych tylko przemalowanych np. Porozumienie Centrum to dzisiejszy PiS, ale inni przmalowywali się częściej np SLD.

Gość Proste że na PIS

Gość już dobrze nie będzie
Bez względu na to, kto wygra wybory i tak będzie źle. Wygra PiS- PO zacznie wymyślać nowe afery. Wygra PO- PiSowcy się nie do nich dobiorą, zaczną śledzić każdy ich krok. Lepiej już naprawdę nie będzie. Dopóki te dwie partie będą miały coś do powiedzenia, zawsze będą zgrzyty, kłótnie i wyszukiwanie problemów tam, gdzie ich nie ma. W rządzie będzie PiS- będzie też Rydzyk- jedyna osoba w państwie, która może nazwać prezydenta kretynem, a jego żonę czarownicą.

Gość PiS bazuje na lękach
poza tym to zręczni populiści, gdybyż chociaż byli skuteczni, a tak ośmieszają Polskę za granicą... W PO zbytnio nie wierze, ale zagłosuje, mniejsze zło jak mawiał Jaruzelski...

Powinnam zmienić stopkę na taką płaczącą, bo śmiech jest tu nie na miejscu... PRZYKRE!