Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejt19

schudlam wlasnym sposobem

Polecane posty

Gość kejt19

hej dziewczyny !!!! ja niepije octu ani niestosuje zadnych diet z gazet popsrosty staram sie schudnac wlasnym sposobem i jak narazie mi sie nudaje . :):):) probowalam wielu diet cod ale jednak niepomagaja zaczelam wiec sama dbac o swoja diete no i WYSZLO MI TO NA DOBRE :D:D:D:d \ napiszcie mi jak wy chudniecie i co robicie :):) TE FORYM NIE JEST JAKOS OGOLNIE TEMATYCZNE ZOSTALO ZALOZONE PRZEZ ZEMNIE TYLKO PO TO BSMY RAZEM POTTRZYMYWALY SIE NA DUCHU I MOGL POROZMAWIAC O TYM WSZYTSKIM .... DLATEGO ZAPRASZAM DO PISANIA BYSKA :*:*:8

Gość taka tam jaa
kejt19 (KEJT__19@O2.PL) "CZESC DZIEWCZYNY !!!! JAK WAM IDZIE ODCHUDZANIE HEHEHE ......... NO MI NIEZABARDZO PONIEWAZ ZANIEDBALAM SIE PRZEZ SZKOLE NIEMAM CZASU JESC REGULARNIE I PIC OCTU ALE MAM ZAMIAR ZACZAC OD JUTRA MAM NADZIEJE ZE WKONCU ZNAJDE TROCHE CZASU ............ " to Twoj post z 13.09. z tematu 'ocet w diecie odchudzajacej' fajnie ze przez 2 dni tak Ci wyszlo na dobre :D:D

Gość kejt19
dziewczyny ja niemowie ze przez dwa dni zaczelam sie odchudzac w tamtym roku w sierpniu i schudlam 13 kg i wazylam 81kg tak jak teraz ale potem zaczelam stosowac inne diety i ten o cet ale nic niepomagalo i znowu wrocilam do swojej starej diety sadze ze spokojnie znowu zrzuce kg tak jak rok temu dzieki swojim sposobom :P:P

Gość a jakie są te Twoje sposoby
?

Gość gratulejszyyyn
ale co to za dieta ?:o

Gość kobietka22
no własnie...czekamy z niecierpliwością co to za sposób CUD...

Gość hgkahfkghdgf
goopia koza :o

Gość kejt19
dieta w sumie nic specjalnego 4 posilki dziennie duzo warzym i owoco i oczywiscie woda no niestety jesli chodzilo o cwiczenia to bylo mi brak motywacji ale ca to polecam wam may sposob na ujedrnienie skory i brzuszek wyglada odrazu inaczej kupcie sobie szorstka kombke i pod ciemna w sumie bardzo cieplo wodo szorujcie ja po brzuszku no i pilinku po paru takich masazach i brzuszek wyglada inaczej tylko musi to byc regularne ............... uwieszcie mi jedzienie regularne daje bardzo duzo sama sie na tym przekonalam wiecej niz te cale piekne diety :/:/:/ ja czesto jak mam ochote na cos slodkiego albo na cos co niwpowinnam jesc do mowie to jesbie "zobacz na siebie mozesz bys piekna a to moze ci to przeszkodzic" siemeszne ale pomaga zcze wam dziewczynki powodzenia piszcie jak wam ogulnie idzie odchudzanie :D:D:D:D:D:D:D:D piszcie tu zawsze mozecie porozmawiac i znalesc wsparcie bo wiem ze jest bardzo potrzebne przy odchudzaniu buska :):):0

Gość hgkahfkghdgf
e tam💤 nic ciekawego ,zero nowosci💤:o

Gość łooo matkooo
czy kejt to kangurek??bo podobne bledy robicie!!

naprawde jedzenie regularnie jest az tak wazne? ja nie zawsze mam taka mozliwosc, poza tym slyszalam, ze lepiej 6 skromnych posilkow dziennie, niz 3 syte

Gość internetowy słownik
mam pytanie masz dysleksję czy uciekalaś z lekcji języka polskiego? Tego nie da się czytać. P.S. Ty masz 19 lat?

Gość kejt19
tak to fakt lepiej zjesc kilka regularnch posilkow niz np. 3 syte uwiez to naprawde pomaga w sumie kto niechce to niech niewierzy wazne ze mi to pomaga moze dla innych to zadna nowosc ale dlamnie jednak to wazne skoro chudne trzymajac sie tych zasad

Gość ac372.
witajcie chłopcy i dzewczyki a róowłam oet ale jak naraie niema efektów cukru nie używam gdyż nie lubię słodyczy chleba makaronu kasz jem mało dużo spaceruję a efektów brak co robic waże obecnie 73,5 chcę zejśc do 60 ręce opadają . pomóżcie. pozdrawiam wszystkich.

ac372 ---> ja z kolei polecam niejedzenie porostu kolacji i nie podjadanie między posiłkami... Zazdroszcze, że słodyczy nie lubisz...ja to istna pożeraczka słodkości... Ważne też w odżywianiu jest zawarcie w pokarmach błonnika....poniżej zamieszczam wszytsko o nim, zatem poczytaj i wybierz sobie co tam lubisz i szamaj ;), tylko też nie przesadzaj za bardzo.... http://blonnikpokarmowy.fm.interia.pl/ Pozdrawiam :)

Gość ac372.
dziękuję że odpowiedziałaś na mój temat, ja jem regularnie rano serek wiejski light zaraz po przebudzeniu obiad o godzinie 14 między posiłkami nie podjadam właśnie wróciłam ze spaceru byłam w lesie dlatego dopiero teraz odpisuję, chciała bym kilka przepisów z góry dziękuję.AGATA

Oprocz tego polecam regularne picie zielonej bądź czerwonej herbatki :) ZIELONA oczyszcza organizm z toksyn, których jest nie mało, ma składniki wpływające hamująco na procesy starzenia się organizmu i witaminy C, B, K, P, sole mineralne, dziala przeciwzapalnie, bakteriobójczo, dotlenia komórki a także usuwa nadmiar wody i tłuszczu z komórek. CZERWONA zawiera miedź, mangan, fluor, cynk, żelazo, wapń, potas, magnez), witamina C oraz garbniki, wspomaga odchudzanie oraz uzupełnia niedobór soli mineralnych, pozytywnie równiez wplywa na skórę.... Mnie osobiście smakują obie...przez pewien okres piłam czerwoną aromatyzowaną ale liściastą...teraz przestawiłam się na zieloną rowniez aromatyzowaną malinami i tez lisciastą...

Gość muzi892
Moim zdaniem każdy ma własną receptę na odchudzanie;) ja np. zaczęłam od regularnych posiłków plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl a do tego bieganie 3x w tygodniu po 5km! i to działało na to że chudłam po 2kg tygodniowo!

Gość gość
własne sposoby maja często skutki krótkoterminowe a potem jest jojo. jeść to trzeba umieć, ja np. dopiero jak poszłam do dietetyka to zaczęłam chudnąć trwale. waga nigdy nie wróciła a nie było specjalnie dużo wyrzeczeń. ppoolecam panią olę hh-life@wp.pl